2777
2789
عنوان

خانوما کسی چنین مشکلی داشته؟؟؟

79 بازدید | 9 پست

سلام مامان من یه مدت خیلی استرس شدید داشت بعدازیه مدت درد سینه وسوزش سینه گرفت مث زمانی که بچه شیر میدی وشیر میاد توسینه ات.دکتر رفت مامو گرافی وسونو نوشت سونوش مشکلی نداشته ولی مامو گرافی هنوز نوبتش نشده بره‌

حالا کلی استرس داره نکنه دوراز جون سرطان باشه😐اگر این طوری باشه مشخص میشه توسونو؟؟؟کسی تجربه چیزی داره؟مشکل از قلبش میشه باشه؟؟؟اخه تپش قلبم داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکنم بیشتر بخاطر تغییرات هورمونی باشع همه علایم همینه  شاید یایسگی میشه

۴۳ سالشه.ینس به این زودی میشه؟؟

واینکه منم احتمال میدم چون بعدازواکسن کرونا ۲ساعت بعدش پریودمیشد هم دوز اول هم دوم  بعداز دوز دوم دردش شروع شد.

بیشتر رو مشکل قلبی دقت داشته باشید، فکر نمی‌کنم تو 43 سالگی تغییرات هورمونی معنی داشته باشه، ولی از واکسن کرونا نمیتونم من نظری بدم چون هیچی نه ازش میدونم نه شنیدم. ولی نوار قلب بگیرید حتما، البته مشکل معده هم میشه، منظورم برگشت اسید معده به نای هست. ولی از دوراز جون سرطان خیالت راحت راحت باشه

بیشتر رو مشکل قلبی دقت داشته باشید، فکر نمی‌کنم تو 43 سالگی تغییرات هورمونی معنی داشته باشه، ولی از ...

ممنون عزیزدلم لطف کردین.اتفاقا مامانم ۳ساله دارو میخوره واسه رفلاکس شدید معده که داشت.

قرص برا تپش قلب هم خورد میگه وقتی میخوردم خیلی بهتر بودم اللن بازمیخواد بخوره