2777
2789
عنوان

همسرم با همکار خانومش صمیمی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا یه زن حساس هم نصیب ما کن

آقایون خودشون باعث رفتارهای خانمشون میشن 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

این زن وارد زندگیت شده خیلی وقته و با همسرت خیلی بیشتر از اون چیزی ک فکرش رو بکنی صمیمی شده فکری ب حال زندگیت کن بای😍

من توی زندگی خیلی سرسخت هستم یاد گرفتم مشکلاتم  رو حل کنم نه ازشون فرار کنم .همیشه آیه ان مع العسر یسری جلوی چشمامه چونکه سخت بهش اعتقاد دارم . وضع مالی خوبی ندارم ی زندگی خیلی خیلی ساده .مستاجر هستم ب امید خدا خونه دار هم میشم.بچه هام و همسرم امید های زندگیم هستن انشالله ب امید خدا همه چی درست میشه .عاشق امام حسین و حضرت عباس و امام رضا و امام زمان هستم حضورشون رو ب شدت حس میکنم توی زندگیم . خداوند همیشه بهم لطف داشته از نظر همه اطرافیان و دوستان من یک انسان فقیر هستم(چون خونه  ندارم ماشین ندارم پول ندارم  وضع مالی خوبی ندارم) اما اونها نمیدونن اگر تا آخر عمر شده با نون خشک و آب سر کنم بازم روزی هزاران بار خداروشکر میکنم من ب زندگیم عشق می ورزم با تمام سختی ها چونکه معتقدم هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند. من آینده بسیار درخشان و عاقبت خوشی را در  سرنوشت خودم و عزیزانم میبینم من خلق شده ام برای زندگی کردن ....خدایا دوستت دارم😍😘

عزیزم مشکل اصلی همسرته ک هرز میپره وگرنه این خانوم نشه یکی دیگه 

مگه ایشون مسوول محبت ب ایشونه بعد فوت مادرش!؟

چقدرم پرو و بی حیاس ک پیش شما صحبت میکنه

شما اصلا خودتو کوچیک نکنی ب اون خانم پیام بدی همسرتو بشون سرجاش

خدایا یه زن حساس هم نصیب ما کن

ک بعدا بش بگی چرا حساسی چرا اینجوری  ای ک ازش فراری باشی؟😐

مردا رو درک نمیکنم قبل ازدواج میگن دختر خوبه حساس باشه بعدش میگن چرا حساسی و...

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌
عشقققققق اینجوری

والا الان اینطوری میگی. قبلا ی اقاییم ب من میگفت عااشق همین غیرتی بودناتم بعدش اخرش شد اه بسه کلافم کردی چقد شکاکی خستم کردی هه😒

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻