2777
2789
عنوان

همسرم با همکار خانومش صمیمی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه

فک میکردم اشتباهه رفتار متقابل اما اینبار وقتی خودمو جای این خانوم میزارم میبینیم خیلیم درسته بلکه با اینکار شوهرش خودشو جم و جور کنه.

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌
اون زن هم نفهم و بیشعور هست باوجود تاهل اقا باهاش تیک میزنه

بله ایشون ک تکلیفش مشخصه باز این اقا نباشه با یکی دیگه

ایشون مشکل اصلی رو باید حل کنه وگرنه امثال این خانوم ک وارد رابطه دونفر میشن مشخصه

خودت خوبی بانو😘

دلیلش موجه نیست . قشنگ مشخصه ریختن رو هم.  

در ضمن اسم طلاق نیار. بمون تو خونه و بی محلی کن . اینجوری خیلی حرصش در میاد . طلاق گرفتن میدون خالی کردنه.  با سیاست برو جلو . به شوهرتم بگو اصلا دلیلی نداره باهمکار خانومت حرف بزنی

ببخش ولی توام خییلی بی عرضه ای. اگ من بودم ی ابرووویی از اون زن میبردم ک از اون محل کار ک هیچ از شهر فرار کنه. چنتا لاتم میفرستادم سراعش.دارم ادم😒

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

مردا چشون شده 😐 حالا این ب کنار این خانم حتی اگ مادرش کی هر کسی فوت کرده باید همکار مرد حتما باهاش راحت باشه اوک میگیم زن خنگه ولی شوهرت چرا باهاش بیش از حد صمیمی عزیزم .؟؟؟؟؟؟؟ این کجا دلم بزارم آدم دشمن خودش مرد نیست هم جنسمون بخدا از بس کرم دارن برید سراغ مرد مجرد ریخته با فرقون جمع کن خوووو لامصب ب متاهل چی کار داری واییییییییی😡

فک میکردم اشتباهه رفتار متقابل اما اینبار وقتی خودمو جای این خانوم میزارم میبینیم خیلیم درسته بلکه ب ...

این راهش نیست  انتقام خیلی اشتباه بزرگیه تو مسیر سخت و خطرناکی پر از گناه میوفته ادم بهتره اول با شوهرش مشکل رو حل کنه یا زن و بشونه سر جاش و یا جدا بشه تا با یه مرد دیگه بپره