2777
2789

کیستومیخوای جراحی کنی؟؟یا ویزیت بشی؟دکتر وحید منتظری واسه این کیستواینا خیلی خوبه 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیستومیخوای جراحی کنی؟؟یا ویزیت بشی؟دکتر وحید منتظری واسه این کیستواینا خیلی خوبه 

نه فعلا جراحی نه کوچیکه ولی دردش تا زیربغل و پشت گردنم زده.تو سونو یه چیز کوچولو هم بود دکتر اونو نتونست تشخیص بده به یه دکتر خوب احتیاج دارم تخصصش همین باشه

ببخشيد ميدونم كارم زشته اما يه سوالي مدتها ذهنمو مشغول كرده مرداي تبريزي واسه زندگي خوبن؟ سمت ميانه ...

من کلا با خود این سوال مشکل دارم همیشه چون هر جایی میتونه خوب و بد داشته باشه کلی نمیشه گفت.

ببخشيد ميدونم كارم زشته اما يه سوالي مدتها ذهنمو مشغول كرده مرداي تبريزي واسه زندگي خوبن؟ سمت ميانه ...

اره خب ،همه جا خوب و بد داره 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
نه فعلا جراحی نه کوچیکه ولی دردش تا زیربغل و پشت گردنم زده.تو سونو یه چیز کوچولو هم بود دکتر اونو نت ...

منتظریم تخصصش پستان هستش معاینه میکنه جراحی نیاز نباشه دارو میده بهت

انشالله زودتر برطرف بشه ولی اگه درد داشته باشه میگن خطرناک نیس ولی حتما پیگیرش باش

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
من کلا با خود این سوال مشکل دارم همیشه چون هر جایی میتونه خوب و بد داشته باشه کلی نمیشه گفت.

آره اما بطور كلي منظورم هست وگرنه من ازدواج اولم با يه فارس و همشهري خودم بود اما متاسفانه به شكست خورد اين آقا ترك هستن يه پسر پونزده ساله دارن البته ساكن تهران هستن احساس ميكنم يكم غد هستن