2777
2789

من یه خواهر کوچکتر از خودم دارم ۲۰ سالشه 

مامانم خیلی دوسش داره الانم عجله داره شوهرش بده میگه تا قبل اینکه بمیرم میخوام خیالم ازش راحت بشه 

الان منو زور میکنه شوهر کنم منم بهش گفتم من دوس دارم درس بخونم کار کنم و چون مریضم دوس ندارم شوهر کنم بعدا سرکوفت بشنوم ۲۵ سالمه

تو فاطمه رو شوهر بده چیکار به من داری الان قدیم نیست که حتما دخترا به ترتیب شوهر کنن

اما عین خیالش نیست دیگه آبروم رفته هر بی سروپایی رو تو خونه راه میده

فکر میکنه چون من هستم خواستگار برای خواهرم نمیاد

خواهرمم معلولیت داره سالم نیس

یعنی خواهرت ک معلولیت داره رو میخواد شوهر بده؟ خواستگار هم داره؟ معلولیتش از چه نوعه

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه معلولیتی داره؟

من 11 ساله ازدواج کردم خواهر یک سال بزرگترم هنوز ازدواج نکرده یعنی دوس نداره شوهر کنه

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

یعنی خواهرت ک معلولیت داره رو میخواد شوهر بده؟ خواستگار هم داره؟ معلولیتش از چه نوعه

اره

زمانی که بدنیا اومده تو بیمارستان به یه طرف سرش ضربه خورده و طرف راست بدنش دست و پاش ضعف داره و عادی نمی تونه حرکت بده

لکنت زبون هم داره

مامانم شر به پا میکنه کسی به خواهرم بگه ضعف داره

چند وقت پیش خالم گفت کاش اون موقع فاطمه رو پیش دکترای بهتری هم میبردی بلکه خوب میشد از اون موقع با خالم قهره

چه معلولیتی داره؟من 11 ساله ازدواج کردم خواهر یک سال بزرگترم هنوز ازدواج نکرده یعنی دوس نداره شوهر ک ...

زمانی که بدنیا اومده تو بیمارستان به یه طرف سرش ضربه خورده و طرف راست بدنش دست و پاش ضعف داره و عادی نمی تونه حرکت بده

لکنت زبون هم داره

خوشبحال شما چه پدر مادر روشنفکری داری

ازدواج الکی نیست که ، الان اصلا اون قضیه مهم نیس یکی دلش میخواد زودتر ازدواج می‌کنه یکی دیرتر شاید خواهر کوچکتر بخواد زودتر ازدواج کنه اصلا اشکالی نداره

حالا میشه بخاطر مادر خواستگار هم بیاد ولی آخرش خودتون باید انتخاب کنید مادر نباید زور کنه با یکی که دوسش نداری ازدواج کنی