2777
2789
عنوان

خونه دوبلکس خوبه یابد

| مشاهده متن کامل بحث + 12815 بازدید | 93 پست

من ۶ ساله دارم تو خونه دوبلکس زندگی می کنم

سختی خودش رو داره مثلا برای یع بیرون رفتن باید چتد بار بری بالا و بیای ولی خب خوبی هدی خودش هم داره

فضای خواب ها از پذیرایی جداست و خیلی راحته

من که ۸۰ درصد راضیم

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما زندگی کردین؟اخه میگن پله ها ورفت وامدش سخته

اگه پله ها اصولی باشه سخت نیست. نقشه ی خونه ی ما و پدر شوهرم یکیه ولی پلهاشون بده سخته. ولی واسه ما خوبه راحته.. البته ما یه خواب پایین گذاشتیم الان که دو نفریم همیشه پایینی. ولی در کل نظافت همکف راحتتره تا دوبلکس تازه اگه اتاقا مستر باشن چهارتا سرویس و حموم باید تمیز کنی. 

من ۶ ساله دارم تو خونه دوبلکس زندگی می کنم سختی خودش رو داره مثلا برای یع بیرون رفتن باید چتد بار ب ...

خب خداروشکر که راضین منم عاشق خونه دوبلکسم ولی انقد ازش بد گفتن زده شدم ازش میترسم زانو درد بگیرم ویا رفت وامد سخت باشه هر روز ازپله ها شما چن بار در روز بالا میرین؟

اگه پله ها اصولی باشه سخت نیست. نقشه ی خونه ی ما و پدر شوهرم یکیه ولی پلهاشون بده سخته. ولی واسه ما ...

اره پله هاش خوبه ازاین پله گرد سنگی هاس نه بانظافتش زیاد مشکل ندارم فقط فکرم سختی رفت وامد از پله هاس الان اگه باز کنه عکس پله هایی که میخایم درس کنیم و میزارم 

اره پله هاش خوبه ازاین پله گرد سنگی هاس نه بانظافتش زیاد مشکل ندارم فقط فکرم سختی رفت وامد از پله ها ...

ما پلمون چوبه.. رو سنگ هم سرده هم اگه موقع نظافت نم بگیره آدم سر میخوره... یه ذره سخته ولی چوب اینطور نیست ما 23 تا پله ی کوتاه داریم. راه پله هم نیم دایره هست خیلی قشنگه.. 

اره منم شنیدم که اینجوری بخاطرهمین پشیمونم میدونم شوهرمم قبول نمیکنه چون نه پولشو داریم که دوباره بک ...

ببین حالا که ساختی مبارکه یه کمد تو یه جا دربیار که بتونی لباسای دم دستی واسه بیرون که مثلاواسه  خرید روزانتون  میپوشیدو اونجا بزاری یا واسه چندتا متکا و لحاف جاباشه یا لوازم ارایشو کیفت.که هی واسه اینا نری بالا.اگر نزنی مجبوری هی بری بالا یا گوشه پذیراییو یا  میز نهارخوری بزاری خونت نامرتب میشه

شما زندگی کردین؟اخه میگن پله ها ورفت وامدش سخته

بستگی ب سن و وضعیت جسمیتون داره

من خودم اذیت نمی شم 

ولی مثلا پدر و مادرم ک بالای ۵۰ هستن اصلا راحت نیستن

دو تا دونه پله داریم ک ترجیح می دن همونم نباشه

https://www.ninisite.com/user/2eb9ab2b-85a4-4e5d-afb0-b3a6e16f45b4/purple-pink
ببین حالا که ساختی مبارکه یه کمد تو یه جا دربیار که بتونی لباسای دم دستی واسه بیرون که مثلاواسه &nbs ...

ممنون عزیزم اره میخام همین کارو بکنم وسایل ضروریو بزارم پایین تو کمد دیواری