2777
2789
عنوان

خونه دوبلکس خوبه یابد

| مشاهده متن کامل بحث + 12828 بازدید | 93 پست

سخته واقعا منی ک بچه کوچیک دارم خیلی سخته 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
اره منم شنیدم که میگن زانو درد میگیری ولی نمیدونم چیکار کنیم اگه بخایم نقشه خونه راعوض کنیم خسارتش ز ...

چون مادرم الان نزدیک چهل و خورده سالشه پاهاش درد می‌کنه میفهمم چقدر سخته البته میشه چند سالی زندگی کرد بعدش فروخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اذیت نشدین شما توی رفت وامد وپلهها؟؟

نه خیلی چون اگ پله ها قانونی واستاندارد ساخته بشه خطر نداره پله هایی ک استاندارد نی تو رفت وامدش ریسک 

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺
شما زندگی کردین؟اخه میگن پله ها ورفت وامدش سخته

درکل خونه ی دوبلکس عالیه  ولی فقط خانوم خونه در عذابه اگه بقیه ملاحظه نکنند 

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»

قبل بدنیا اومدن بچم مشگلی نداشتم خیلی خوب بود پایین مرتب میموند 

ولی الان بچم دوست داره پله ها رو بالا بره 

ب کمرم فشار میاد هی نمیتونم با بچم برم بالا

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
بابا مگه میخاین ز صب تا شب هی بالا پایین برین یراست،اتفاقا شیک تره

اره منم بخاطرهمون شیک بودنش اصرار به ساختش کردم وگرنه شوهرم زیاد راضی نبود ولی الان با این حرفا که سخته رفت وامد وپله هاش واقعا موندم چیکارکنم

عزیزم ما هم دوبلکسه.  ببین یه اشپزخونه کوچیک و سرویس و حمام بالا بذار کلا خودتون بالا باشین فقط برا بیرون رفتن باید بیایی پایین زانو درد هم نمیشی

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

فامیل ما ساخته ،رسما پایین زندگی میکنند ،رختخوابهاشون تو گوشه پذیراییه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اره منم بخاطرهمون شیک بودنش اصرار به ساختش کردم وگرنه شوهرم زیاد راضی نبود ولی الان با این حرفا که س ...

اشپزخونه کوچک بالا بذار حتما.  من اینکار, کردم کلا زندگی بالاست پذیرایی و مهمان و اشپزخونه لوکس پایینه

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
قبل بدنیا اومدن بچم مشگلی نداشتم خیلی خوب بود پایین مرتب میموند  ولی الان بچم دوست داره پله ها ...

به جز بچه کوچیک رفت وامد به اتاق خواب ها سختتون نیس روزی چن بار میرین بالا؟؟

چون متراژ زمینمون کم بود مجبورشدیم دوبلکس کنیم که متراژ هال بیشتر بشه جانداریم پایین  واس اتاق ...

عزیزم سخته خیلی ما یه خونه نیم پیلوت داریم هیچکی از خواب بالا استفاده نمیکنه خدا نکنه بخوایم بریم از کمد لباسی چیزی برداریم