2777
2789
عنوان

خونه دوبلکس خوبه یابد

| مشاهده متن کامل بحث + 12815 بازدید | 93 پست
نه اتاق خواب تو پایین نداریم,🙁

عه

خب هیچی فقط خونرو گرم نگهدارید تو همون راه پله تون اگه گاز کشی پکیحی شوفاژی بزارین خوبه وگرنه هراتاقیو مجبورین روشن بزارین وسیله گرمایش

اره منم شنیدم که میگن زانو درد میگیری ولی نمیدونم چیکار کنیم اگه بخایم نقشه خونه راعوض کنیم خسارتش ز ...

فامیل نزدیک ما داره خیلی خوبه .پدر شوهرش باهاشون بودن تخت اونو پایین گذاشته بودن یه سرویس جمع جورم پایین ساخته بودن برای پدرشوهرش و خودشون اگه نمی خواستن برن بالا .شما می تونید از این صندلی های کنار پله بزاری برای افراد پیر خانواده . کم جا و سبکه . در کل خیلی راضی بودن

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اسی من ندیدم تا حالا و نداشتیم اینجور که دوستان میگن بهتره یه جوری دو قسمت کنی خونه رو که مثلا ...

اخه چجوری هم برا بالا تلوزیون ویخچال و اینا بگیریم هم پایین سخته خداییش🙁

عزیزم من هنوز ۴۰ سالم نشده خونه دوبلکس ارامش داره ولی پله هاش ادمو داغون میکنه.مگر اینکه یه اتاق خیل ...

قراره کنار اشپزخونه یه کمد دیواری کوچولو دربیاریم درحدی که وسایل خیلی ضروری  بزارم ولی اتاق جانداریم درس کنیم پایین خیلی کوچیک میشه

فامیل نزدیک ما داره خیلی خوبه .پدر شوهرش باهاشون بودن تخت اونو پایین گذاشته بودن یه سرویس جمع جورم پ ...

خدا کنه همینجوری که میگی خوب باشه پشیمونم ولی چاره ندارم

والا نمی‌دونیم هر طور خودت میدونی میتونی فقط برا یه طبقه بگیری و اونجا باشی 

به نظرم پایین بهتره و اونجا میزارم وسایلارو ولی تخت و کمد و لباسا اینا باید برن بالا

خدا کنه همینجوری که میگی خوب باشه پشیمونم ولی چاره ندارم

از این صندلی برقیا کنار پله بزاری راحت میشی .می تونی ارتفاع پله هاتو کوتاه تر بزاری ولی تعداد بیشتر.که رفت آمد سخت نشه. این فامیل ما فقط برای خوابیدن میرن بالا پایین یه پذیرایی بزرگ دارن و یه آشپزخونه بزرگ .با دوتا کمد دیواری که اونم شبک ساختن

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!