2777
2789
عنوان

خونه دوبلکس خوبه یابد

| مشاهده متن کامل بحث + 12815 بازدید | 93 پست
به جز بچه کوچیک رفت وامد به اتاق خواب ها سختتون نیس روزی چن بار میرین بالا؟؟

من از اول عاشق دوبلکس بودم چون خونه مرتب میمونه 

نه فقط بخاطر پسرم سختمه 

قبل بارداری روزی ۲ الی ۳ بار میرفتم 

الان دو روز یکبار میرم 

چون اتو و حمام و کشوهای لباس بالاست

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

فقط بالا پایین رقتن از پله اذیت میکنه ما دسشوییمون بالا بود مجبور بودم ۱۲ پله رو چند بار بالا برم

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من هنوز ۴۰ سالم نشده خونه دوبلکس ارامش داره ولی پله هاش ادمو داغون میکنه.مگر اینکه یه اتاق خیلی کوچیک پایین دربیاری تا وسایل خیلی ضروریو اونجا بزاری 

اگر نمیتونی یه کمد  بزن پایین وگرنه اعصاب و روانت به هم میریزه .

من به شخصه اصلااا دوبلکس دوست ندارم.کنترل بچه ها هم سخت میشه این طوری.

ببین اسی من ندیدم تا حالا و نداشتیم اینجور که دوستان میگن بهتره یه جوری دو قسمت کنی خونه رو که مثلا پایین در حد معمول امکانات داشته باشه بعدم برا پله ها حفاظ بسازید که برا بچه هم راحت باشین 

🥰😍
دسشویی پایین داریم اتاق و حمام بالاس

اینجوری بهتزه

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
فامیل ما ساخته ،رسما پایین زندگی میکنند ،رختخوابهاشون تو گوشه پذیراییه .

اره منم شنیدم که اینجوری بخاطرهمین پشیمونم میدونم شوهرمم قبول نمیکنه چون نه پولشو داریم که دوباره بکوبیم بسازیم