2777
2789
عنوان

معرفی دکتر خوب برای واریکوسل

8627 بازدید | 26 پست

سلام 

همسرم واریکوسل گرید سه داره ولی تعداد و حرکتش خوبه فقط مورفو توی آزمایشگاه بیمارستان  پارس 42 درصده توی مرکز ابن سینا یک درصده.خودمم مجبور به سقط شدم تو هفته 6 بدلیل رشد نکردن جنین.

خواهشا هرکی تاپیک منو میبینه یه دکتر خوب اورولوژی

معرفی کنه.حس میکنم دکترا واسه پول میگن عمل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عمل سختی نیست بره عمل بیاد بعد از سه چهار ماه میتونین اقدام کنین ایشالا ... 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
بله

خوبه

دکتر محمد رضا صفری نژاد

متخصص ارولوژ هستند

فوق تخصص ناباروری

خودم و همسرم مراجعه داشتیم پیششون

عالیییییی هستند

اگر خواستید برید پیششون و ویزیت بشید

آدرسشون 

اقدسیه، کلینیک بیمارستان نیکان 

تهرانم عزیزم

اهان ما شهرستانیم یه دکتر عالیییییی هست اینجا واقعا کارش عالیه شوهرم دو سال بی تحرکی اسپرم داشت فقط دو جلسه رفت پیش این اقا خوب شد واقعا کارش عالیه اسمشون دکتر شاهرخ جمالی جم هست ما گرمساریم تا تهران یکساعت راهه 

خدایا ممنونم برای هدیه زیبای کوچولوت ..ممنونم ک منو از چشم انتظاری درآوردی..ممنونم ک فرشته کوچولوت داره توی وجودم 
ممنونم ولی اگه بگه عمل میخواد راهمون دور هست نمیشه

این ادرسش تو تهران هست عزیزم هم با دست معاینه میکنه هم دستگاه دکتر با تجربه ای هست ما واقعا بعداز دوسال دویدن پیش دکترای اورو لوژی  باایشون اشنا شدیم و فقط همسرم دوماه نسخه شونو استفاده کرد و خوب شد واقعا باورمون نمیشد ک همه چی از در صدای پایین به ۱۰۰ درصد رسیده بود و تحرک اسپرم حتی زیادتراز حد معمولی شده بود خداروشکر ک بعداز اونم من باردار شدم الان ۵ ماهه باردارم 

خدایا ممنونم برای هدیه زیبای کوچولوت ..ممنونم ک منو از چشم انتظاری درآوردی..ممنونم ک فرشته کوچولوت داره توی وجودم 
این ادرسش تو تهران هست عزیزم هم با دست معاینه میکنه هم دستگاه دکتر با تجربه ای هست ما واقعا بعداز دو ...

خیلی ممنونم از راهنماییت ایشالله بسلامتی نی نی تون بدنیا بیاد.

شما مشکل واریکسول نداشتید درسته؟فقط حرکت اسپرم رو با دارو خوب کردند.

عزیزم عمل سختی نیست بره عمل بیاد بعد از سه چهار ماه میتونین اقدام کنین ایشالا ... 

بله درسته عملش راحته ولی تو همین سایت خوندم بعضیا بعد عمل بدتر شدن.اسپرم شوهرم خیلی داغون نیست تعداد و حرکتش خوبه فقط مورفوش ضعیفه همش میترسم دکترا بخاطر پول بگن عمل درصورتی که با دارو خوب بشه