2777
2789
عنوان

معرفی دکتر خوب برای واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 9176 بازدید | 26 پست
خیلی ممنونم از راهنماییت ایشالله بسلامتی نی نی تون بدنیا بیاد. شما مشکل واریکسول نداشتید درسته؟فقط ...

اره ولی شوهرم مشکوک ب واریکسل بود رفت پیش دکتر یکساعت با دست معاینش کرد بعدشم سونو کرد هیچی نبود خدارشکر جهش و حرکتش خیلی کم بود و با دارو جهشش خیلی زیاد شد طوری ک الان بچم دختره خخخخخ...اسپرمای دختر تند تر میجهن.🤣🤣🤣پسر تنبل تره یواشتر میره...ولی یک جلسه برید پیشش ب امید خدا ک مشکلتون حل بشه ب این روز عزیز دعا میکنم براتون ک خداهرچی زودتر مشکلتون‌حل کنه

خدایا ممنونم برای هدیه زیبای کوچولوت ..ممنونم ک منو از چشم انتظاری درآوردی..ممنونم ک فرشته کوچولوت داره توی وجودم 
اره ولی شوهرم مشکوک ب واریکسل بود رفت پیش دکتر یکساعت با دست معاینش کرد بعدشم سونو کرد هیچی نبود خدا ...

واااااای ممنون عزیزم از دعای خوبت❤️ چقدر جالب اسپرمای دختر حرکتشون تند تره.نمیدونستم. ایشالله خدا به ما هم یه نی نی دختر بده ولی در درجه اول سالم باشه.

اینکه میگین خود دکتر سونو هم داره انجام میده خیلی خوبه بنظرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه منو شما نکن علت رشد نکردن بچت همین مشکل همسرته تازه مال همسر من گرید دو هست گرید سه صد در صد باید عمل بشه امروزه هشتاد درصد مردها دچار همین مشکل هستند و همسر من هفته بعد عمل دارن چون با دارو هم بازم بچمون ایست قلبی کرد چارش فقط جراحی هست نترس من خودمم میترسیدم اما بعد عمل سه ماه که بگذره از روزای قبل عملشم قوی تر میشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🧿❤️
اشتباه منو شما نکن علت رشد نکردن بچت همین مشکل همسرته تازه مال همسر من گرید دو هست گرید سه صد در صد ...

مرسی عزیزم ولی من تو همین سایت خوندم خیلیا بعد عمل بدتر شدن.و اینکه من خودم فکر میکنم واریکوسل موجب نازایی میشه نه سقط ولی چون اورولوژها میگن عمل کنید ،دو دل میشم

مرسی عزیزم ولی من تو همین سایت خوندم خیلیا بعد عمل بدتر شدن.و اینکه من خودم فکر میکنم واریکوسل موجب ...

منم میگم شاید باعث سقطمون همون واکسن باشه اما چون کورتاژ شدم نمیتونم ریسک کنم چون خوندم خیلیا هم چند سال پیش بچه هاشون رشد نکردن و همسرشون واریکوسل داشته 

منم میگم شاید باعث سقطمون همون واکسن باشه اما چون کورتاژ شدم نمیتونم ریسک کنم چون خوندم خیلیا هم چند ...

سلام عزیزم شما همسرتون عمل کرد مشکل حل شد منم سابقه سقط دارم شوهرم واریکوسل گرید۳ داره چون تعدادش خوبه و روی باروری اثرنزاسته میگن مربوط به سقط نمیشه ممنون منو راهنمایی کنید 

سلام عزیزم شما همسرتون عمل کرد مشکل حل شد منم سابقه سقط دارم شوهرم واریکوسل گرید۳ داره چون تعدادش خو ...

سلام بله عمل کرد بدون عمل باردار میشدم سقط میشد حتما عمل کنید 

سلام عزیزم شما همسرتون عمل کرد مشکل حل شد منم سابقه سقط دارم شوهرم واریکوسل گرید۳ داره چون تعدادش خو ...

آره عمل کرد شما حتما بگید عمل کنه گرید ۳ که بالاس