2777
2789

دو سه روز پیش دندونم درد میکرد وقت نشد بریم دکتر ( خودمم باردارم) رفته بود از پرسیده بود ک چ قرصی فعلا استفاده کنه و اینا اونم استامینوفن داده بود بعد غذا یمی رو خوردم ک یکم آروم شه از اوون لحظه تا امروز دو روز میشه معدم یسره سوزن میگیره احساس میکنم یه چیزی روش مونده نمیتونم غذا بخورم یجورایی خس میکنم میخام ب ا ل ا بیارم اما هیچی نیس ... چیکار کنم ؟؟ دکتر فردا وقتشه

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

شوهرم از داروخانه پرسیده بود چه قرصی بخوره

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای بگی با استامینوفن اینطوری شدی؟ انقد نارک ناذنجی دیگه ندیده بودم ما ده تا ده تا ژلوفن میندازیم بالا 

حالا واسه استامینوفن هم رفتید از داروخونه پرسیدید 

بی دردید دیگه چه میشه کرد

میخوای بگی با استامینوفن اینطوری شدی؟ انقد نارک ناذنجی دیگه ندیده بودم ما ده تا ده تا ژلوفن میندازیم ...

عزیزم نگفتم ک استامینوفن خطر داره گفتم نکنه مونده رو معدم خطری داشته باشه برای منو بچه

عزیزم نگفتم ک استامینوفن خطر داره گفتم نکنه مونده رو معدم خطری داشته باشه برای منو بچه

والا ما ندیدیم استامینوفن بمونه ذو معده ولی نه نتری خطری برا بچه و خودت نداره