2777
2789
عنوان

مهمان سرزده ...

4461 بازدید | 136 پست
سلام،ما مهمان سرزده زیاد داریم،اینجوری که ۱۲ ظهر میان برای نهار،یا ۱۰ شب میان برای شام.تا الان همیشه غذا از بیرون گرفتیم ولی میخوام از این به بعد خودم تو خونه درست کنم،میخواستم بدونم شما واسه مهمونهای سرزده چی درست میکنید؟چه چیزهایی و فریز میکنید واسه این جور مواقع؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رفتارزشتی من اصلامهمون سرزده ندارم خودمم تاالان جایی سرزده نرفتم -نمیشه بهشون بگیدازقبل خبربدن؟
آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
مهمانی که سر زده میاد خونه کسی همون بهتر که حاضری نون ماست بهش بدی بخوره والا خوب چرا قبلش هماهنگی نمیکنه
با تاسف به گذشته نگاه نکن.گذشته دوباره باز نمیگردد.با هوشمندی امروزت را بهتر کن، چرا که از آن توست وبا قلبی محکم، به سراغ آینده برو...😚
تا حالا پیش نیومده ولی وقتی دیر وقت بیام که نمیشه تدارک غذای خوب داد هر چی بخوای درست کنی یه ساعت و نیم حداقل زمان میخواد بعدش هم اسمش رو شه سرزده یه چیز سبک مثل املت بزار که دفعه بعد یاد بگیرن قبل اومدن یه زنگ بزنن

من املت. کوکو سبزی. تن ماهی. مهمون سرزده غذاش هم باید به اسمش بیاد. بعدشم دختر نکن این کارها رو .مامان من یک عمر برای مهمون همین کار رو کرد. بد عادت شدن هر زمان دلشون میخواست میومدن توقع چلو کباب هم داشتن. تا اینکه یک روز همسایمون خانمش قابلمه رو از دست بابام میگیره میره کشک میسابه با نعنا داغ درست میکنه میگه برید بدید به مهمونهاتون. از اون به بعد پای مهمون سرزده از خونه پامان و بابام بریده شد. ولی مامانم از بالای همین مهمونداریها مریض شد و ارتروز شدید دست و گردن گرفت
من قبلا نام کاربریم ایناس بود حالا نمیدونم چی شد - شده
با تاسف به گذشته نگاه نکن.گذشته دوباره باز نمیگردد.با هوشمندی امروزت را بهتر کن، چرا که از آن توست وبا قلبی محکم، به سراغ آینده برو...😚