2777
2789
عنوان

میخوام لباس بچگونه بیارم از عمده فروشی تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 18634 بازدید | 61 پست
تهران 

خوبه بخوای خرید کنی برات سخت نیست

خودت میخوای تنهایی شروع کنی؟یا شوهرت حمایتت میکنه؟بنظر من حتی شده ریسک کنیم چون تا ریسک نکنیم نمیتونم به اهدافمون برسیم

خدایا شکرت.یا ضامن آهو تولدت بهترین معجزه بهم دادی😍👶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده تومن خیلی کمه حتی برای شروع مایه رو بیشترش کن

اخه ریسکه

میترسم خیلی 

اره برای لباس بچگونه خیلی کمه اخه سایزهای مختلف و رنگ بندی مختلف داره فقط ۴ ۵ دست لباس بتونم بیارم با ۱۰ تومن

ولی اونقدر هم پس انداز نداریم مگر اینکه طلامو بفروشم که میترسم

ممنون میشم آیدیشو برام بزاری یه سر به کانالش بزنم شما درآمدتون خوب بود؟مثلا حدودا ماهی چقدر درامد د ...

عزیزم من آشناهامون برداشتن همه رو قرضی بردن من دیدم اینطوری نمیشه دیگه نیوردم شلوار بنگال و لباساش عالیه خیلی فروش داشتم ولی چه فایده یه مشت آدم بی فرهنگ دیگه پولمو ندادن هر روز دارم زنگ و پیام برا بی فایدس 

الان آیدیش رو میفرستم صبر کن

عزیزم من آشناهامون برداشتن همه رو قرضی بردن من دیدم اینطوری نمیشه دیگه نیوردم شلوار بنگال و لباساش ع ...

اره ماهم از این آدما زیاد داریم ولی باید یکم سخت بگیریم

بنظرت لباس زنونه بیارم هم خوبه؟

مرسی عریزم الان به کانالش سر میزنم

اره ماهم از این آدما زیاد داریم ولی باید یکم سخت بگیریم بنظرت لباس زنونه بیارم هم خوبه؟ مرسی عریزم ...

زنونه هم خوبه 

محمد زاده هم خیلی مناسبه قیمتش اگه آیدیشو پیداکردم برات میفرستم

زنونه هم خوبه  محمد زاده هم خیلی مناسبه قیمتش اگه آیدیشو پیداکردم برات میفرستم

مرسی عزیزم اره الان چندتا کانال زنونه دیدم قیمتا خیلی خوب بود ببینیم خدا چی میخواد

فداتشم که وقت گذاشتی

خواهش میکنم عزیزم ان شاءالله موفق باشی 

مرسی عزیزم

ولی الان با شوهرم داشتم صحبت میکردم میگفت من پول نمیدم اخرش لباس بمونه رو دستمون

خیلی ناراحت شدم از اینکه اینجوری درمورد من فکر میکنه و اعتماد نداره و منو بجای اینک تشویق کنه همش میگ نمیتونی😭😭😭