2777
2789

سلام بچه ها

من چند ماه که تصمیم گرفتم لباس بچگانه بیارم تو خونه با فضای مجازی و اینستا و با سلام و برنامه های دیگه بفروشم

اخه بچه کوچیک دارم و تو این گرونی باید یه کاری کنم که پول در بیارم 

کسایی که تجربه دارن تروخدا کمکم کنید ثواب داره

اصلا نمیدونم کجای تهران برم خرید کنم یا چقدر باید جنس بیارم و....

کسی اطلاع داره به منم کمک کنه دعاتون میکنم😘😘

خدایا شکرت.یا ضامن آهو تولدت بهترین معجزه بهم دادی😍👶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تهران جمهوری عمده فروشی کودک ۱۵خرداد کلا معدن عمده فروشی منم مثل شما درحال بررسی اگر خدا بخواد استارت بزنم کار انلاین شاپ 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
برو بازار بزرگ قسمت چهارسوق كوچيك تو راسته بازار هست لباس كودك پاساژ المهدي و رويال هم بورس لباس بچه ...

مرسی عزیزم.بنظرت اگه بیارم خوبه؟خیلی استرس دارم

مرسی عزیزم.بنظرت اگه بیارم خوبه؟خیلی استرس دارم

اره عاليه نامزد من تو بازار تو همون قسمت فروشگاه سيسموني داره ميگ خيلي از خانوما ميان اينترنتي ميروشن كارشون عالي ميگيره 

از پیج هایی که تولیدی دارن هم شاید یتونی بخری برات بفرستن البته اینطوری خود جنس ونمیبینی فقط از رو ع ...

اره دلم میخواد خودم برم ببینم از نزدیک 

من میخواستم اول در حد ۱۰ تومن جنس بیارم ببینم چطوریه اگه تونستم و از پسش بر اومدم کلی باز خرید کنم

سلام تهران جمهوری عمده فروشی کودک ۱۵خرداد کلا معدن عمده فروشی منم مثل شما درحال بررسی اگر خدا بخواد ...

وای عزیزم چه عالی

شما با چقدر پول میخواین شروع کنین؟

من میخواستم پیج خودمو تبدیل کنم اخه اگ بخوام یه پیج جدا بزنم کلی زمان میبره فالور جمع کنم

اره عاليه نامزد من تو بازار تو همون قسمت فروشگاه سيسموني داره ميگ خيلي از خانوما ميان اينترنتي ميروش ...

خدا از دهنت بشنوه

مردم انقدر استخاره گرفتم 

خدا کنه منم بتونم و کارم بگیره

وای عزیزم چه عالی شما با چقدر پول میخواین شروع کنین؟ من میخواستم پیج خودمو تبدیل کنم اخه اگ بخوام ...

من کلا پیج باید از نو بزنم اگر بشه اول نهایت ۵تومن ببینم چی میشه نمیتونم یهو جنس زیاد بیارم

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
من کلا پیج باید از نو بزنم اگر بشه اول نهایت ۵تومن ببینم چی میشه نمیتونم یهو جنس زیاد بیارم

بچگانه میخوای بیاری؟

بچگانه میخوای بیاری؟

شما چقدر سرمایه داری؟

چندکا فالوور داری

واااای چند کا😑🤣

۶۰۰ تا فالور دارم اخه شوهرم نمیزاره پیجمو باز کنم عکسای شخصی هست ولی ۲۰۰۰تا درخواست دارم اگه بازش کنم شاید یه ۳ هزارتایی باشه که اگه بعدش ریزش نکنه😁