2777
2789
عنوان

میخوام لباس بچگونه بیارم از عمده فروشی تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 18647 بازدید | 61 پست
من فعلا از شوهرم یه ۱۰تومن قرض بگیرم ببینم خدا چی میخواد

قرض🙃🙃🙃

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرض🙃🙃🙃

اره بابا ۱۰ تومن همینجوری میداد بهم یعنی😑

تازه قراره روش فکر کنه که بهم میده یا نه

خدا شانس بده والا

مردم شوهرشون ۴۰ تومن گوشی میخرن حالا...

داغ دلم تازه شد😂😂

خدایا شکرت.یا ضامن آهو تولدت بهترین معجزه بهم دادی😍👶
مثلا چه ایده ای نمیخوای بگی؟😍

باور کن انقد فکر چند شب رو این کار حتی از شروعش واهمه دارم موندم 

ایده یعنی نمیخوام فقط کودک کار کنم 

اهل کدوم شهری؟ 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
چرا نتوني ايشالا حتما ميشه

مرسی عزیزممم ان شالله 

آرزومه دستم تو جیب خودم باشه

مرسی از انرژی مثبتی ک دادی❤

باور کن انقد فکر چند شب رو این کار حتی از شروعش واهمه دارم موندم  ایده یعنی نمیخوام فقط کودک ک ...

اره منم خیلی میترسم از اینکه بمونه رو دستم ولی دورو برم همه میگن بیار ما میخریم ازت ولی میدونم تا بیارم همه فرار میکنن

من از مازندرانم شما چطور؟

از خدا ميخوام زندگيت پر رزق و روزي باشه قربانت موفق باشي🌺

دورت بگردم ان شالله زندگی شما هم پر از موفقیت و سلامتی باشه❤❤❤

اره بابا ۱۰ تومن همینجوری میداد بهم یعنی😑 تازه قراره روش فکر کنه که بهم میده یا نه خدا شانس بده و ...

قررررض 

چی بگم 

مهم موفقیتته

لباس بچگانه رو برای این انتخاب کردم چون من مادرم حاضرم از لباس خودم بگذرم ولی از لباس بچم نه 

خودم میتونم تا چند سال یه لباسو بپوشم ولی بچم دلم نمیاد و حاضرم براش هر چقدر هم شده پول بدم

قررررض  چی بگم  مهم موفقیتته

اره مهم اینه که بتونم رو پای خودم وایستم 

اخه توی این دوره زمونه با این گرونی نمیشه فقط با یه حقوق زندگی کرد

تولیدی زندوی هم عالیه هم ارزون داره هم گرون متناسب با جنس اگه میخوای آیدی تل بهت میدم من ازش خرید می ...

ممنون میشم آیدیشو برام بزاری یه سر به کانالش بزنم

شما درآمدتون خوب بود؟مثلا حدودا ماهی چقدر درامد داشتین؟

اره مهم اینه که بتونم رو پای خودم وایستم  اخه توی این دوره زمونه با این گرونی نمیشه فقط با حقو ...

موافقم