2777
2789
عنوان

امروز یه پوشش عجیب دیدم

1664 بازدید | 35 پست

یه خانمی از ماشین پیاده شد مانتو خردلی جلو باز ساپورت مشکی چسبون کتونس سفید شال نشکی زیر مانتوشم یه بلوز مشکی استینشم سه ربع بود تا اینحاش عحیب نبود بگید عجیبش چی بود 😂😂😂😳

عجیبش این بود که روبنده از این قاجاریا زده بود سفید اخه مانتویی ندیده بودم روبنده بزنه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

افرین/ 

ب ت چ ب ما چ،والا/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نگید به تو چه فقط خواستم ببینم عادیه یا من تعجب کردم به جا نبوده

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

حجاب صورت براش مهم بوده حتما 😂

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
حالا نگید به تو چه فقط خواستم ببینم عادیه یا من تعجب کردم به جا نبوده

تابگی گفتن روشنفکران😂😂😂

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
احتمالا اون ماسک برا کرونا بوده 😑😑😑

اخه پارچه ای بود بعدم همین که پیاده شد زدش بالا 🤣🤣🤣

اخه پارچه ای بود بعدم همین که پیاده شد زدش بالا 🤣🤣🤣

خخخ نمیدونم دیگه عجیبه واقعا 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم