2777
2789
عنوان

امروز یه پوشش عجیب دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما تو ماشین نامحرم بوده ولی خیابون تا چند چهار راه همه محرمن 😂😂

خخخخخخخ

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

روبنده نه ولی منم از این تیپای مزخرف زیاد میزنم مخصوصا وقتی می‌خوام تو ماشین بشینم و بیرون نیام و کار پیش مییاد 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️یه بار کاپشن مشکی و چادر نماز و کفش قرمز پاشنه بلند پوشیدم ،یه بارم شلوار گل گلی و تیشرت و پیرن مردونه با مقنعه و دمپایی آبی پلاستیکی

🤣🤣🤣🤣🤣

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح
من تصورش کردم اتفاقا قشنگ بود

زشت نبود ولی برام عجیب بود اخه روبندشم زد بالا 🙄🙄

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
روبنده نه ولی منم از این تیپای مزخرف زیاد میزنم مخصوصا وقتی می‌خوام تو ماشین بشینم و بیرون نیام و کا ...

برووووو اخه چرا نمیگی مردم مثل من مغزشون میهنگه 😂😂😂

برووووو اخه چرا نمیگی مردم مثل من مغزشون میهنگه 😂😂😂

🤣🤣🤣

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

اون روبنهده برای حجاب که نبوده برای جلب توجه بوده از کرمش

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته

سلام عزیزم

من‌تازه عضو شدم خیلی وارد نیستم نمیدونم‌اینجا باید بهتون‌مسیج میدادم یا جاش جای دیگست میشه لطف کنید شماره خیاط خورشید خانم بهم بدین داشتمش‌گوشیم عوص کردم پاک شد ممنونم ازت

سلام عزیزم من‌تازه عضو شدم خیلی وارد نیستم نمیدونم‌اینجا باید بهتون‌مسیج میدادم یا جاش جای دیگست می ...

سلام خوبید من واله گوشیکو عوض کردم همه شماره هام پرید 

حالا نگید به تو چه فقط خواستم ببینم عادیه یا من تعجب کردم به جا نبوده

درود دوست عزیز توی ی تاپیک ادرس ی خیاط بنام خورشید خانوم داده بودی میشه ادرس یا شمارشو بهم بدی ممنون

خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند
درود دوست عزیز توی ی تاپیک ادرس ی خیاط بنام خورشید خانوم داده بودی میشه ادرس یا شمارشو بهم بدی ممنون

سلام عزیزم ببخشید تمام شماره هام پرید و‌گوشیم فلش شد شماره هام از دست رفت