2777
2789
عنوان

خاستگاری دوست شوهرم ازدخترخالم

1003 بازدید | 58 پست

سلام بچه ها

دوست شوهرم پسرخیلی خوب ومودب ومحترمیه

وضع مالیش هم خوبه

ب شوهرم گفته بودیه دخترخوب واسه من پیداکن

شوهرمنم ب من گفت دخترخالت روبگم

گفتم صبرکن من اول ب خالم اینابگم

خلاصه گفتم واوناهم گفتن حرفی نداریم

اومدن وپسره رو دیدن

دختره هم گفت من بایدبرم ببینمش وباهاش صحبت کنن

خلاصه دیروز رفتن وصحبت کردن وخالم پیام داد ک نه دخترم پسندنکرد

گفتم چراازچی پسره خوشش نیومد؟

گفت نمیدونم والا

حالاپسره شوهرموبسته ب زنگ ک توروخداب خانومت بگو دختره رو قانع کنه

پسره حسابی ازدخترخالم خوشش اومده

میگه ب دختره بگید دنیاروب پاش میریزم فقط بله بگه

دیروزم هرچی باهم حرف زدن هرچی دخترخالم گفته پسره گفته چشم

بچه هاپسره واقعاپسرخوبیه

خیلی پاک وصاف وسادست

صبح جوری خواهش میکرد ک دختره رو راضی کنیددلم کباب شد

همش توفکرشم

نمیدونم چی کنم واقعا...

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤

دخالت نکن پس فردا یه چیزی بشه میگت تو کردی

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرون ی قرار بذا دختر و پسر بانظارت خودت از دور باهم صحبت کنن سنگاشونو وا بکنن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

پسر چه کارست 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

به نظر من دلیلی نداره ک دخالت کنید و بخواید دخترخالتونو راضی کنید 

حتما ی چیزی میدونه یا پسره تایپ موردنظرش نیست با اصرار زیاد فقط دخترخالتونو اذیت میکنید

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫

حالا به دختر دیگه رو معرفی کنید مطمئن باشید زود دل می‌بنده بازم

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.