2777
2789
عنوان

لیست سیسمونی که نوشتم روببنین ونظربدین🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 89 پست
بستگی ب نوزاد داره

انگارشمااطلاعتتون درموردبچه خوبه میشه چندتاسوال بپرسم

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  
واسه موقعی هست ک بخای بچه رو از پوشک بگیری

آره چیزخوبیه بنظرم

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب نوزاد داره

آره دیگه بالا۳کیلو باشه فک کنم برا همین حدودا خوب باشه من تجربه ندارم الکی میگم😂🤪

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰
نمیدونم من تجربع نداشتم وندارم🤪

منم الکی از خودم میگم😂🤪

اره بنظرم ی چیز واجبه

یه چندتاسوال البته بااجازه 

لباس تایک سالگی چه سایزهایی لازم هست وچندتا واینکه بادی وسرهمی هم بگین لطفا

پوشک تایکسالگی شماره چند حالافکزکنین بچه۳ کیلوباشه

پاماد روغن وکرم چی لازم هست؟

به نظرتون کالاسکه کریر وروروئک گهواره لازمه؟

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  
اره بنظرم ی چیز واجبه

یهنی اگه جیش وپیپی کنه نمیریزه پایین؟

یهنی اگه جیش وپیپی کنه نمیریزه پایین؟

نه کش داره جای پاهاش..بیرونش حالت پلاستیکی داره که پس نده...توشم کرکیه...اونی که من دیدم

نه کش داره جای پاهاش..بیرونش حالت پلاستیکی داره که پس نده...توشم کرکیه...اونی که من دیدم

اهان پس خوبه

یه چندتاسوال البته بااجازه  لباس تایک سالگی چه سایزهایی لازم هست وچندتا واینکه بادی وسرهمی هم ...

بنظرم لباس اخرین چیزی باشه ک میخرین و تعدادش خیلی زیاد نباشه چون اگ زیاد بخرین بعضیاش بدون استفاده میمونه چون یا بزرگه یا کوچیک 

سرهمی و رامپر خیلی خوبه ع

پوشکو نمیدونم

روغن بچه گل سیتو خیلی خوبه و کرم کالاندولا واقعااا نیازه

کالسکه رو بستگی ب خودتون داره ببینم پیاده جایی میرین یا نه اگ صندلی ماشین نمیگیرین کریر واسه توی ماشین خوبه

روروئکم ک میگن واسه شتون فقرات بچه ضرر داره ولی بازم ی وقتایی نیازه

گهواره هم بنطرم واقعا نیازه

بنظرم لباس اخرین چیزی باشه ک میخرین و تعدادش خیلی زیاد نباشه چون اگ زیاد بخرین بعضیاش بدون استفاده م ...

اخه اگه عادت کنه به گهواره اگه جایی رفتین دیگه نمیخوابه وحتمابایدباخودمون ببریمش گهواره چه شکلی بخرم اخه بابان قراره تخت بگیره دیگه روم نمیشه بگم گهواره هم بگیراکه مدلی دارین برام بفرستین ممنون

و ی چیز دیگه ک بنظرم خیلی خوب و کار امده ی نوع تاب هست ک گیره داره و باز میشه وقتی ک کار دارین بچه رو بذارین توش یکم هلش بدین برین ب کارتون برسین اگ هم بچه توش خوابید گیره ها رو باز میکنید و تبدیل ب ی تشک میشه بدون اینک بچه بیدار شه