2777
2789
عنوان

لیست سیسمونی که نوشتم روببنین ونظربدین🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 89 پست
آره کرم ایناهمش میگیرم.زاونو بند من ندیدم دیگه ببندن..بچه باید پاهاش زخم بشه راه رفتن یاد بگیره😂

🤣🤣🤣من گرفتم بعدتخت گهواره کریرنمیخری؟بچه چندمه

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  
لباس چب میگیری چندتا 

آره لباس ننوشتم ..اونم به اندازه نیازش ببینم چه فصلی چه سایزی میخواد..ولی زیاد نه

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره لباس ننوشتم ..اونم به اندازه نیازش ببینم چه فصلی چه سایزی میخواد..ولی زیاد نه

من ازهرکدوم سه دست گرفتن فقط صفر۱ دست گرفتم به نظرت کمه

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  
🤣🤣🤣من گرفتم بعدتخت گهواره کریرنمیخری؟بچه چندمه

نه فقط کمد..اگه شوهرم بگه تختم بگیریم شاید گرفتم...کریر نه..گهواره هم نه اگه لازم بود ازکسی میگیرم...بچه اول..میخوام خودمم بگیرم همش مامانم نگیرن

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰
من ازهرکدوم سه دست گرفتن فقط صفر۱ دست گرفتم به نظرت کمه

نه اصلا..آخه زود کوچیک میشه 

نه فقط کمد..اگه شوهرم بگه تختم بگیریم شاید گرفتم...کریر نه..گهواره هم نه اگه لازم بود ازکسی میگیرم.. ...

اهان پس مامات تخت واینارابگیره شماهم بعضی هاشون بگیرین که فشارم نیادبهتون به نظرمن کریر کارایی نداره تا۶ماهگی هم کاربردذاره

نه اصلا..آخه زود کوچیک میشه 

به نظرت صفریه دست بسه 

اهان پس مامات تخت واینارابگیره شماهم بعضی هاشون بگیرین که فشارم نیادبهتون به نظرمن کریر کارایی نداره ...

آره خودم میگم یه چیزایی بگیرم.وگرنه اونا خبر ندارن🤪...آره کریر واقعا برامنکه لازم نمیشه..بعدشم انگار بچه اون تو مچالس کمرش اذیته

به نظرت صفریه دست بسه

..صفر فک کنم برا ۲۰روزاندازشون بشه؟🤔

..صفر فک کنم برا ۲۰روزاندازشون بشه؟🤔

نمیدونم من تجربع نداشتم وندارم🤪