2777
2789
عنوان

چرا طلاقم نمیده

334 بازدید | 23 پست

به خدا هیچی نخواستم گفتم مهریه نمیخوام هیچی هزار تومنم نده یه سر سوزنم نمیبرم فقط بیا بریم طلاق توافقی بگیریم تموم شه بره من نمیخوام میگه نه من میخوام نمیدم ....میگه طلاق میخوای خودت برو دنبال کاراش باور کنین نه پول دارم نه جا بهش میگم پول طلاق و بدهدبه قران کار میکنم بهت میدم ...چرا انقدر باید زنای بدبختی باشیم خدا لعنت کنه مادر پدرم و که من و دادن این حیف شدم به خدا سوختم اقا هروز بهش میگم متنفرم ازت نمیفهمه اصلا تو گوشش نمیره 

خب بااین دست خالی گی میخای طلاق بگیری چیکار 

حداقل باید تا توخونشی چندسالی براخودت یه پولی جور کنی بری سرکار ک بتونی بری 

الان حداقل یه سقف رو سرته یه سفره هم جلوته

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون کثافتم پول میخواد طرف ما خیالت راحت هیچ کس نتونسته مهریه بگیره

کسی نیست ازش کمک بگیری؟

بخاطر مهریه اموالش توقیف بشه، انوقت بگو مهریه رو میبخشم طلاقم رو بده 

تاپیک قبلی ک کلی ازش تعریف کردی!!!

خوبی هم داره ولی بدی هاش خیییلی بیشترو رو مخه اعصابم نمیکشه دیگه هر دفعه بینمون خوب میشه میگم تمام تلاشم میکنم باز بینمون خراب نشه بچه هامم اذیت میشن گناه دارن باز یعد دوروز گرگینه میشه به خدا اوایل خیلی دوستش داشتم عاشقش بودم الانم بهش یه نیمچه حسی دارم ولی نفرتم بیشتره 

همون کثافتم پول میخواد طرف ما خیالت راحت هیچ کس نتونسته مهریه بگیره

تو بذار اجرا باقیشو کار نداشته باش . 

میترسه خودش طلاقت میده. 

یه قدم بردار خب نمیشه فقط با حرف که! 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.