asal6977 مدیر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 1977 عنوان لیست سیسمونی که نوشتم روببنین ونظربدین🥰🥰 | مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 89 پست بچه ها من یه لیست خیلیییییی مختصر تهیه کردم واسه خرید که به نظر خودم همینا کافیه..البته لباس واسباب بازی ننوشتم هنوز...خب میخوام بذارم شماهم نظرتون رو بگین...بنظرتون همینا لازم وضروریه یا هنوز خیلی مونده؟؟؟؟ میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰 1400/08/25 | 13:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
78mamanmahsa عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 آره کرم ایناهمش میگیرم.زاونو بند من ندیدم دیگه ببندن..بچه باید پاهاش زخم بشه راه رفتن یاد بگیره😂 🤣🤣🤣من گرفتم بعدتخت گهواره کریرنمیخری؟بچه چندمه خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
asal6977 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 1977 لباس چب میگیری چندتا آره لباس ننوشتم ..اونم به اندازه نیازش ببینم چه فصلی چه سایزی میخواد..ولی زیاد نه میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰
78mamanmahsa عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 آره لباس ننوشتم ..اونم به اندازه نیازش ببینم چه فصلی چه سایزی میخواد..ولی زیاد نه من ازهرکدوم سه دست گرفتن فقط صفر۱ دست گرفتم به نظرت کمه خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
asal6977 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 1977 🤣🤣🤣من گرفتم بعدتخت گهواره کریرنمیخری؟بچه چندمه نه فقط کمد..اگه شوهرم بگه تختم بگیریم شاید گرفتم...کریر نه..گهواره هم نه اگه لازم بود ازکسی میگیرم...بچه اول..میخوام خودمم بگیرم همش مامانم نگیرن میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰
asal6977 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 1977 من ازهرکدوم سه دست گرفتن فقط صفر۱ دست گرفتم به نظرت کمه نه اصلا..آخه زود کوچیک میشه میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰
78mamanmahsa عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 نه فقط کمد..اگه شوهرم بگه تختم بگیریم شاید گرفتم...کریر نه..گهواره هم نه اگه لازم بود ازکسی میگیرم.. ... اهان پس مامات تخت واینارابگیره شماهم بعضی هاشون بگیرین که فشارم نیادبهتون به نظرمن کریر کارایی نداره تا۶ماهگی هم کاربردذاره خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
78mamanmahsa عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 نه اصلا..آخه زود کوچیک میشه به نظرت صفریه دست بسه خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
فاطی۱۳۷۹ عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 295 وایه موقعی که میخوان پوشک نکننه فک کنم...یه محافظ پوشک میذارن اون تو واسه موقعی هست ک بخای بچه رو از پوشک بگیری
asal6977 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 1977 اهان پس مامات تخت واینارابگیره شماهم بعضی هاشون بگیرین که فشارم نیادبهتون به نظرمن کریر کارایی نداره ... آره خودم میگم یه چیزایی بگیرم.وگرنه اونا خبر ندارن🤪...آره کریر واقعا برامنکه لازم نمیشه..بعدشم انگار بچه اون تو مچالس کمرش اذیته میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰
78mamanmahsa عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 دو تا کافیه اهان ممنون عزیزم خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
asal6977 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 1977 به نظرت صفریه دست بسه ..صفر فک کنم برا ۲۰روزاندازشون بشه؟🤔 میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰
78mamanmahsa عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 ..صفر فک کنم برا ۲۰روزاندازشون بشه؟🤔 نمیدونم من تجربع نداشتم وندارم🤪 خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه