2777
2789

دختر داییم بیچاره دو سال پیش ازدواج کرد بیست سالش بود طفلک چند ماه عقد بود فقط بعدش رفت خونش امروز گفتن دامادشون و مامانش بیچاره زنداییم و دخترش و دختر کوچیکش که ۱۰ سالشه یه عالمه زدن و انداختن بیرون از خونه خود دختره میگن مادر شوهرش آشغاااش بند کیفش و انداخته بود دور کیف دختر کوچیکش تو خونه میکشید 

اینا هم زدن ولی اون آشغالا خیلی بیشتر حالا شکایت کردن و اینا

فهمیدیم دختره از همون عقد دیده با زنا میحرفه اینم کلا نزاشته تو ۲ سال بهش دست بزنه و بعد از دوسال توی یه خونه باکرس با گریه تعریف میکرد دختر داییم میگف هیجی به خونه نمیخرید غذا درست کنم زنگ میزدم مامانم میگفتم فلان غذات و دلم خواسته هر ۲ روز یه بار که گشنه نمونم فقط نون پنیر بعد دوسال خونواده داییم فهمیدن و زنداییم و دخترش رفتن بیارن دخترشون و که اونجور شده 

میگ مادر شوهرش داد میزد میگف با کمربندت بزن دوتاشونم

مادر شوهرشم گفته جهزیتم نمیدم اون یکی پسرمم زنش طلاق گرفت جهزیت و ندادم چقدر بعضی آدما بیشرفنننن حرص میخورمممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهره یا جیمز باند؟

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

خوشگلا

از لازمه های جذابیت پوشیدن لباس شیک توی خونه اس، هر سایزی که باشی من برات لباس دارم🥰😇

I'm on Instagram as @unicornshopping1. Install the app to follow my photos and videos. https://www.instagram.com/invites/contact/?i=17ivqefel4v4o&utm_content=m16ero2

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40