2777
2789
عنوان

امروز یه چیزایی فهمیدم بیاین تو حرص خوردنم شریک باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 37 پست
متاسفانه وقتی بچه رو شوهر میدن همین میشه تحمل بیخود میکنه

بیست سال واسه زندگی بچگی نیست! و اینجا اصلا بحث بچه بودن مطرح نیست! اتفاقا بچه ها اصلا ایستادگی نمیکنن و سریع طلاق! این یابنده خدا زیادی مظلوم بوده یا صبور بوده و شوهرش رو دوست داشته 

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دست خودشونه جهاز ندن مامور میره بالا سرشون طبق لیست از حلقومشون میکشه بیرون یه قاشقم کم باشه باید خسارت بدن 

نباید کوتاه بیان 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
مگه دست خودشونه جهاز ندن مامور میره بالا سرشون طبق لیست از حلقومشون میکشه بیرون یه قاشقم کم باشه بای ...

میدونی چی وحشتناکه فامیل دور بودن مامان عروس گفته الان قدیم نیس که جهاز بنویسیم هممون به حماقتش عصبانییم

وااای خدای من اینا دیگه کی هستن، طفلک چقدر عذاب کشیده، خدا ازشون نگذره که با کارهای کثیفشون دختر مردمو بدبخت می‌کنند. هرکاری تو این دنیا تاوان داره،دیر یا زود چوب کاراشونو میخورن. 

میدونی چی وحشتناکه فامیل دور بودن مامان عروس گفته الان قدیم نیس که جهاز بنویسیم هممون به حماقتش عصبا ...

😐😐😐😐

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
بیست سال واسه زندگی بچگی نیست! و اینجا اصلا بحث بچه بودن مطرح نیست! اتفاقا بچه ها اصلا ایستادگی نمیک ...

دوست داشت چرا رابطه نداشت پس ....دوستش نداشت چرا تحمل میکرد؟ 🤕

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
مرده انقدر اتیشش تند بود که با زنای دیگه بود چرا با زنه کاری نمیکردی؟🤕

دیگه دورش پر بوده دلش پیش این باشه؟اینم بنده خداسفت و سخت جلوش وایساده دراتاق قفل میکرده

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

دوست داشت چرا رابطه نداشت پس ....دوستش نداشت چرا تحمل میکرد؟ 🤕

شاید میترسید

بیست سال واسه زندگی بچگی نیست! و اینجا اصلا بحث بچه بودن مطرح نیست! اتفاقا بچه ها اصلا ایستادگی نمیک ...

بیست سال برای کسی که نه معاشرت قبل ازدواج بلده نه اصول ازدواج رو میدونه و فکر میکنه تحمل یعنی زندگی مشترک یعنی بچه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی