2777
2789
عنوان

امروز یه چیزایی فهمیدم بیاین تو حرص خوردنم شریک باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه به زور ازدواج کرده؟

نه اصلاااا بعد عقد فهمیده با زنا میحرفه هی قولش زده کفته دوستم میحرفه و اینا شب عروسیش پسره رفته دوش بگیره گوشیش دیده کلااااا با دخترا چت های خیلی بد که من این دختررو نمیخوام تورو میخوام به چند نفر همین و نوشته طلاقش میدم فلان قولشون میزد دگ دختره هم گفته پریود شدم‌همون اولا میگ الکی گفتم خونریزی دارم بعدشم گفتم نمیتپنی به من دست بزنی اونم گفته تو منو گشنه نگه داری منم تورو گشنه نگه میدارم اینم گفته تو داری فقط خیانت نیکنی گردن نگرفته و کلا دگ زندگی نبود که دو سال میگ قبل این که بیدار شم میرفت یک شب میومد جز نون هم به خونه هیجی نمیخرید

الان واقعا طلاق میگیره یا با وساطت خرکی به این جهنم برمیگرده؟

نه چه برگشتنی طلاق مادر پسره هم گفته نه جهزیه میدم نه مهریه دوتا عروس دگشم طلاق گرفته از اون یکی پسراش برگشته گفته جهزیه اونارم ندادم مال تورم نمیدم هر گوری میخوای برو نمیدونی چقدر هیولان دختره انقدر خوشگله انقدر خوشگله که نگم برات از ۱۵ سالگی کلی خواستگار

وای خداااا چی کشیده الان فک کنم حس آزادی داره

اگه باش صمیمی هستی دورش باش نذار فشار روزهای طلاق و حرف و. حدیث آب دوغ خیاری پیرش کنه

❤️

زمین گرد      زمان گرد           جهان آواره ی گرداب این هر دو جهان دیده     
وای خداااا چی کشیده الان فک کنم حس آزادی داره اگه باش صمیمی هستی دورش باش نذار فشار روزهای طلا ...

از دیروز کارمون شده غصه و گریه فک میکردیم خوبه اصلا فک نمیکردیم در این حد باشه طفلک و هربار میدیدیم با همون لباسای دوران مجردیش میکفتیم حتما خسیسه یا جمع میکنن ماشین بخرن اصلا فکرشم نمیکردیم اینجور چیزی