2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم...

488 بازدید | 17 پست

...شوهرم یه مدت خیلی اوضاع مالیش بهم ریخته شد،کناراومدم خودمم رفتم سرکار از بابامم کمک میگرفتیم نمیخواسم احساس تنهایی کنه،تااینکه دخترم به دنیااومد جاهای مختلفی کار کرد تا ی شغل درست حسابی پیدا کرد...چند روز پیش تو بک آپ گوشیم یه فیلم دانلودشده بود همینجوری داشتم نگاهش میکردم دیدم شوهرمه با ی دختره تو پارک دارن صحبت میکنن خیلی هم صمیمی اسم هم رو میگفتن،طاقت نیوردم به همسرم ماجرا رو گفتم انکار کرد که من پول داده بودم ب این خانوم شرایطی پیش اومد مجبور شدم که بااین روش بگیرم.!شوهرم سابقه دروغ و پنهانکاری زیاد داره.اصلا موندم چند هفته اس دور خودم میچرخم نمیتونم باحرفاش کنار بیام...چیکار کنم حرفاش رو باور کنم؟  

عاشقِ‌آرامشِ‌إسمتَم‌خـُ﷽ـدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروش کردی اینم اخر و عاقبتت نه تنها خرج نکردی بلکه کارم کردی خود کرده را تدبیر نیست

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

نمیخوام داغون تر بشی با این اخلاقی که گفتی صد درصد دروغ میگه ببخشید نکبت دروغگو.منکه یبار ازشوهرم خیانت ببینم خوده خدام بگه پاکه باور نمیکنم چون تو ذاتشه دیگه نمیدونم

از سقف لحظه هایم یاد تو میچکد اگر باران بند آید ازاین خانه خواهم رفت

متلا هی بفهمی خیانت کرده چیکار میکنی ؟وقتی دنبال خیانت کردن یا نکردن طرفمون هستیم یاباید هر وقت فهمیدیم بریم از زندگیش یا دیگه کلا بی خیال کنجکاوی بشیم

از سقف لحظه هایم یاد تو میچکد اگر باران بند آید ازاین خانه خواهم رفت
میشه بیشتر توضیح بدی یعنی چی فیلم گرفته درباره چی حرفیدن؟؟

🥴دختره تو پارک رو برگا نشسته که ازش عکس بگیره ولی همسر من رو فیلم زده بهش میگه چه حسی داری اونم میگه حس خیلی خوبی دارم که میخوای ازم عکس بگیری،همسرمم بهش میگه پس خوبه حست با یه شوقی ام میگه از لحن صداش معلومه...

متلا هی بفهمی خیانت کرده چیکار میکنی ؟وقتی دنبال خیانت کردن یا نکردن طرفمون هستیم یاباید هر وقت فهمی ...

من بخاطر همین بیخیال چک کردن و اینا هسم چون میدونم همیشه یه چیزی پنهون کرده ،ولی مثلا پنهونکاریاش همیشه درارتباط با دوساش و اینا بود،این سری هم من چکش نکردم چون اصلا وقتش رو ندارم نمیدونم اصلا از کجا فیلم عه اومد،من ب روز رسانی گالریم رو زدم دیدم ی فیلم جدید تو تلگرام دانلود شده

چرا فیلمشو گرفته حالا

همون اصلا چرا سیوش کرده ارسالش هم کرده تو بک آپ تلگرام بود هزاربار ازش پرسیدم میدونم با ی دروغ دیگه توجیهم میکنه

پروش کردی اینم اخر و عاقبتت نه تنها خرج نکردی بلکه کارم کردی خود کرده را تدبیر نیست

امان از پدرومادرایی ک اعتماد به نفس دختراشونو میارن پایین....