2777
2789
ن ننوشت میدونم

سونو ۱۸هفتتو میذاری؟ اونجا نوشته

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای ننه خوشبحالت من آرزومه سه تا پسر داشته باشم 😍😍😍توروخدا سقطش نکن به این فک کن پیز بشی سه تا مرد ...

خخخخ خیلی منتظر باش تا پسرات عصای دستت بشن  

کاربر قدیمی ام  کاربری شیشم   .دعام کنید منم مادر بشم ....
عکس سونو آنو مالی بده

برگه سونورو بده اون نوشته ها حتما مینویسن توش انگلیسی نوشته شده

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

ما 4تا خواهیم 4تا برادر ولی اصلا برادرامون خوب نیستن 4تاشون خیلی بد و ب مادرپدرم کتک و فحش وناسزا میدن واسه همین پسر دار شدن واسم سخته البته بچه خودم از الان خیلی خاص و مرتب واقاست 

ما 4تا خواهیم 4تا برادر ولی اصلا برادرامون خوب نیستن 4تاشون خیلی بد و ب مادرپدرم کتک و فحش وناسزا می ...

اسی سونو انومالیتو گذاشتی لایکم کن سونوی ۱۸هفته

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
31رهفتمه نپرسیدم چیه میترسیدم بگه بازم پسره آخه دوتا دارم سزارینی هستم آخرین فرصتم بود خل شدم بخدا&n ...

منم دو تا پسر داشتم سومی هم پسر شد دوست داشتم دختر بود نشد به دنیا اومد شد حبه انگور من ☺☺عاشقشم