2777
2789

انشالله دختر باشه

دکتر سونو پرسید بچه داری و چیه

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سومی بخدا با تلاش خرج رژیم غذایی بخاطر دختر آوردم هرکی جای من باشه سکته نکنه خوبه 

عزیزم تک دختر بودن سخت‌ترین کار دنیاست مصلحت خداست درسته چیزی که شما می‌خواهید نشده

مامایی که قناد شد😍                                                             پیجم فالو کنید sweetdelsaesfahan 🧁🍰🍧🍨                                   

کاش می زاشتی بگه..

که استرس نداشته باشی

چه دلی داری 

نپرسیدی

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
31رهفتمه نپرسیدم چیه میترسیدم بگه بازم پسره آخه دوتا دارم سزارینی هستم آخرین فرصتم بود خل شدم بخدا&n ...

پرسیدنی نیست داخل سونوگرافی ۱۸هفته زیر برگه نوشته جنسیت 

حالا پسر داری دختر نشد ناراحتی نداره خداروشکر کن ۹ماه سلامت تموم کنی سلامت زایمان بکنی انشالله بچت سلام بغل کنی سالم باشه 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

زندایی منم گفت دیگه باید یه دختر بیارم گفتم اگه پسر شد چی؟ گفت مطمئنم الان ٧ ماهشه پسره ....چه فرقی میکنه خداحفظش کنه ....من کلا تک فرزندی و میپسندم و جنسیت هم مطرح نیست واسم اما اگه یکی دیگه بخوام دلم هم جنس میخواد....سه تا بچه از یه جنس خیلی هم باحاله

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
ای ننه خوشبحالت من آرزومه سه تا پسر داشته باشم 😍😍😍توروخدا سقطش نکن به این فک کن پیز بشی سه تا مرد ...

چرا حرف میزاری تو دهنش کی گفت سقط🤨🤨

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

هرچی باشه سالم باشه 

درضمن من دوستام چهارمی روهم باردارن سزارینی هستن

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

شاید دخترباشه 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
دوتا پسر دارم تععین جنسیت رفتم ولی فک کنم اینم پسره 

تو برگه سونوت نوشته جنسیتو دیگه . یه عکس از سونوهای بعد آنومالیت بده جنسیتو بگیم 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته