عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏 امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤ برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم " شاد و سلامت باشید 🌹
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏 امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤ برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم " شاد و سلامت باشید 🌹
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
زندایی منم گفت دیگه باید یه دختر بیارم گفتم اگه پسر شد چی؟ گفت مطمئنم الان ٧ ماهشه پسره ....چه فرقی میکنه خداحفظش کنه ....من کلا تک فرزندی و میپسندم و جنسیت هم مطرح نیست واسم اما اگه یکی دیگه بخوام دلم هم جنس میخواد....سه تا بچه از یه جنس خیلی هم باحاله
هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
دوتا پسر دارم تععین جنسیت رفتم ولی فک کنم اینم پسره
تو برگه سونوت نوشته جنسیتو دیگه . یه عکس از سونوهای بعد آنومالیت بده جنسیتو بگیم
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته