2777
2789
عنوان

میترسم ایدز داشته باشم

1540 بازدید | 38 پست

این هفته آزمایش hpv دادم جوابش میاد حدود یکماه پیش چند تا برجستگی کوچیک مثل جوش رو واژن دیدم که رفتم دکتر احتمال زگیل داد و آزمایش دادم الان سه چهار شبه دستو پام توی خواب، خواب میره صبح هم بند بند انگشتام درد میکنه میخوام خم کنم تا یکم ماساژ بدم خوب میشه ولی کمی بازم درد دارم انگار استخوانی پا و بیشتر دستم درد میکنه خیلی میترسم HIV داشته باشم لطفا برام دعا کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسم میگه زگیل نداری علائم اول صبحتم از استرس و فشار عصبیه

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
توکلت به خدا باشه انشالله که چیزی نیست

اخه چرا یهو زگیل تناسلی در اوردمو بعدشم دست دردو پا درد همین الان تازه اومدم گوشی دست گرفتم جواب شمارو بدم یهو دستم حالت بی‌حس شد 

اخه چرا یهو زگیل تناسلی در اوردمو بعدشم دست دردو پا درد همین الان تازه اومدم گوشی دست گرفتم جواب شما ...

برا استرسه منم اینجوری میشم زیاد ولی از کمخونی و استرس شدیده نگران نباش 

حسم میگه زگیل نداری علائم اول صبحتم از استرس و فشار عصبیه

انشالله همینطور که میگی باشه خدا خیرتون بده فقط برام دعا کنین.  دکتر گفت احتمال میدم زگیل باشه یکیشو گفت به نطر تبخال ولی آزمایش نوشت مشخص شه