2777
2789
عنوان

میترسم ایدز داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 38 پست
برای سلامتیت صلوات فرستادم خودتم میتونی نذر استغفار کنی خیلی جواب میده برا حل مشکل منم دعا کن 

انشالله مشکل شما هم هر چی زودتر رفع شه برات دعا میکنم

من حقیقت همون اول دیدمشون قبل دکتر رفتنو.... کندمشون بعد رفتم دکترو ازمایش. ولی با وجود سوزشی که داش ...

خب تست hiv که در جا جوابشو میدن برو بگیر...اتقدر نترس بنظرم وسواس بیماری گرفتی...خیلیا زگیل تناسلی دارن میسوزونن...ی سوال اگه کسی به زگیل دست بزنه بعد دستشو جایی بزنه طرف میگیره؟

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تست hiv که در جا جوابشو میدن برو بگیر...اتقدر نترس بنظرم وسواس بیماری گرفتی...خیلیا زگیل تناسلی د ...

خب از همین آزمایش دادنش میترسما.  میترسم داشته باشم 😔 من خیلی سایتهارو زیرو رو کردم میگفتن نه ولی خب باید بهداشتی بیشتر رعایت کرد دستو شست. من خودم یوقت لباس عوض کنم یا دستم به اون ناحیه بزنم میترسم بچم بیاد سمتم باید یه آبم شده بزنم خیلی وسواسو استرس گرفتم

خب از همین آزمایش دادنش میترسما.  میترسم داشته باشم 😔 من خیلی سایتهارو زیرو رو کردم میگفتن نه ...

خیلی بده من چند روز لبم تبخال زده از استرس نگرفتن بچم مردم چه برسه به مشکلات تناسلی...برو بده آزمایشش  بهتر از این استرس کشندست

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
من چندوقته توهم ایدز دارم و میترسم برم ازمایش  دعام کن چیزیم نباشه وحشت دارم شبا خوابم نمیبره

وای یادم نیار منم این توهمو داشتم دوباره یادم انداختی. الان درد دیگه ای دارم افسردگی دارم هر روز دارم بدتر میشم هیچی خوشحالم نمیکنه همش خوابمو خسته ام . یه بی انگیزه بی هدف که همش تو خونست