2777
2789
عنوان

میترسم ایدز داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 38 پست
اخه چرا یهو زگیل تناسلی در اوردمو بعدشم دست دردو پا درد همین الان تازه اومدم گوشی دست گرفتم جواب شما ...

ایدز فکر نکنم انقدر زود خودشو نشون بده ها...شاید رماتیسم داری

اکانت برای دونفر هست لطفا گارسیو بازی درنیارید❤️😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا استرسه منم اینجوری میشم زیاد ولی از کمخونی و استرس شدیده نگران نباش 

الان یک هفته پاورفیت ، مولتی ویتامین، شربت ایمونس، اهن و ب کمپلکس میخورم باز یهویی دستو پام درد گرفت

انشالله همینطور که میگی باشه خدا خیرتون بده فقط برام دعا کنین.  دکتر گفت احتمال میدم زگیل باشه ...

برای سلامتیت صلوات فرستادم خودتم میتونی نذر استغفار کنی خیلی جواب میده برا حل مشکل منم دعا کن 

انشالله همینطور که میگی باشه خدا خیرتون بده فقط برام دعا کنین.  دکتر گفت احتمال میدم زگیل باشه ...

من دوستم تبخال زد از درد داشت میمرد میرفو جیش کنه گریه میکرد تب کرد افتضاح...زگیلم میگن سرکه فک کنم بزن اگه بعد گذشت چند ساعت سفید شد زگیله 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
اسی  شاید از نگرانی و استرس ی که داری صبر کن تا جواب آزمایش ت بیاد  سرت رو گرم کن و بهش ...

ممنون عزیزم حاجت روا شی اینقدر حالم گرفتست همیشه فوبیای سرطان داشتم همش میگفتم اخر سرطان میگیرم اینم اضافه شد

اسی جوشات درد دارن؟ دوباره با همسر اولت ازدواج کردی؟ به نظرت رابطه پر خطر داشته؟

نه درد نداشتن برا همین دکتر گفت زگیل احتمال زیاد خودمم شک کردم زگیل باشه. نمیدونم والا ولی به شوهر دوم بیشتر شک داشتم تا این 

من دوستم تبخال زد از درد داشت میمرد میرفو جیش کنه گریه میکرد تب کرد افتضاح...زگیلم میگن سرکه فک کنم ...

من حقیقت همون اول دیدمشون قبل دکتر رفتنو.... کندمشون بعد رفتم دکترو ازمایش. ولی با وجود سوزشی که داشت بازم بعد کندن روشون سرکه سیب میزدم الانم که تقریبا محو شدن بازم میزنم . ولی خب میگن توی خون میمونه و ممکنه تبدیل به hiv بشه برا همین واقعا نگرانم . هی فکرو خیال میکنم نکنه از همون اول hiv داشتمو اینا علائمشه  یا نکنه هر دو رو با هم دارم . خدا همه رو کمک کنه منم کمک کنه خیلی این چند روزی فشار عصبی داشتم