2777
2789

خدایی بی تعصب با دلیل منطقی ، با استدلال

به من جواب بدید🙂

چرا بدون اینکه خودمون بخوایم به دنیا اومدیم؟؟

الان حتما یه سریا میخواین این دو تا مسئله رو بگین

۱_ ما برایه امتحان شدن اومدیم

۲_اومدنمون رو هم خودمون انتخاب کردیم الان یادمون نیستمنم جوابم اینهبه حرف اول که ما برایه امتحان شدن اومدیم

من چرا باید امتحان بدم اگه من هر عیبی نقضی دارم مشکل از خالقه

بعدشم اصلا ویژگی های افراد ژنیتیکی هست خیلی چیزا دست خود آدم نیست که خب هر بچه ای ۸۰ درصد خصوصیات ظاهری و اخلاقیش به پدر مادر میره هوش، توانایی ها خیلی چیزا

اصلا امتحانم باشه وقتی برگه ی هر فرد فرق میکنه عادلانه نیست

شاید من اگه برگه ی مثلا فلانی رو داشتم نمرم بالا تر بودهمه یه موقعیت یا یه سبک زندگی ندارن که

و الانم صد درصد  میخواین بگین خدا به ما اراده و اختیار داده ما خودمون انتخاب کردیم بیایم

ولی همه چی که دست ما نیست واقعا اگه طرف خودش خواسته به دنیا بیاد بس چرا این همه آدم خودکشی میکنن یعنی طرف از اول میدونسته قراره این همه عذاب بکشه بازم قبول میکنه که به دنیا بیاد بعدشم خودکشی میکنه چرا باید همچین کاری کنه خودش خلق میکنه تازه بعد میخواد امتحانم بگیره

آقا مگه نمیگه به من اختیار اراده داده

بس چرا هرکی خودکشی کنه باید اون ور عذاب بکشه آقا منِ فلانی نمیخوام باشم بودن اجباریه امتحان اجباری همه چی اجباریه این چه اراده و اختیاریه که من حتی حق مردنم ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم همیشه برای منم سواله...ولی اینو میدونم که ما خیلی خیلی کم میدونم اصلا نمیدونم هدف خلقت چیه ...علم ۲۷ جزء ما فقط تا الان دوتا جزء فهمیدیم ...حتما دلیل های منطقی هست ولی ما خبر نداریم تنها کاری که میتونم بکنم اینه که خالقم و بپرستم و انسان باشم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

برای تکامل اینجا هستیم

پس نوزادان و کودکان که میمیرن چی؟ اونا تکامل پیدا کردن که رفتن؟

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

انقدر میرن برمیگردن تا به تکامل برسن

به تناسخ اعتقاد داری؟

🌸 چیزهایی که میگم ، صرفا عقاید و باورهای شخصی خودمه که بهشون رسیدم.

به نظر من خدا موقع حساب و کتاب خودش ، همه چیز رو در نظر میگیره. 

برای مثال اینکه یک نفر تو خانواده ای به دنیا اومده باشه که ثروتمند باشن ، موقعیت های شغل های خوبی داشته باشن یا ... 

فرق داره با کسی که تو یک خانواده فقیر به دنیا بیاد یا خانواده ای که اعتیاد داشته باشن یا خانواده ای که خلافکار باشن یا  ... 

یعنی خدا همه چیز رو با دقت تمام در نظر میگیره تا به کسی ظلم نشه. 

به تناسخ اعتقاد داری؟

اعتقاد چیه نمیدونم چیزی که برام منطقی و درست میاد این دیدگاهه همه ی موجودات اعم از جامد نبات حیوان انسان اینجا هستیم تا به تکامل برسیم همونطور که زمانی جامد بودیم بعد تبدیل به نبات گیاه شدیم بعد حیوان بعد انسان و حالا در پی رشد تا برسیم به مرحله بعدی

این دیدگاهی هست که به نظرم درست میاد

اعتقاد چیه نمیدونم چیزی که برام منطقی و درست میاد این دیدگاهه همه ی موجودات اعم از جامد نبات حیوان ا ...

خب شما گفتین اونقدر میمیره و میاد که تکامل پیدا میکنه بنظر منم منطقی میاد ولی خب با دستور خدا تناقض داره

خدا گفته که فقط یکبار زندگی می‌کنیم و بعدش میریم دنیای ابدی...یه جا توی قران هم خدا گفته خدایی که یکبار شمارو پدید آورده دوباره میتونه شمارو در آفرینش های جدید پدید بیاره...واقعا آدم گیج میشه چی درسته چی غلط...همیشه برام سواله وقتی مردیم دوباره زنده میشیم تو یه کالبد جدید یا نه ؟ هیچوقتم به جواب واقعی نرسیدم ولی ترجیح میدم به حرف خدا گوش کنم و تناسخ و بیخیال شم

🌸 چیزهایی که میگم ، صرفا عقاید و باورهای شخصی خودمه که بهشون رسیدم.به نظر من خدا موقع حساب و کتاب خ ...

بله همین طوره هر کس و باتوجه به شرایط زندگیش بهش پاداش میدن یا مجازات میکنن این همه قانون و غیره هم که هست برای همه به یه صورت صدق نمیکنه

خب شما گفتین اونقدر میمیره و میاد که تکامل پیدا میکنه بنظر منم منطقی میاد ولی خب با دستور خدا تناقض ...

من نمیدونم قران کجا گفته فقط یکبار زندگی میکنیم

حتما هم وقتی ازین دنیا مردیم قرار نیست سری بعد تو کالبد انسان بدنیا بیایم

اگر به اگاهی نرسیم ممکنه دفعه بعدی به شکل حیوان بدنیا بیایم یا گیاه یا حتی جامدات

من این دیدگاهو منطقی میدونم نظر شخصیه