2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کسانی که اعتقاد دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 148 پست
میشه بگی‌کجا‌ میفروشن که رو چرم اصل باشه؟  قیمتش چقدره؟

لینکشونمیشه بفرستم...بزن موسسه اسم عظم مشهدمیادبالا...توواتساپ بهشون پیام بده خودشون راهنمایی میکنن....من فکرکنم دویست وسی خریذم دقیق یادم نیست.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالشت رو بگرد شاید دعایی چیزی گزاشته مادرشوهرم یکی از آشناهاشون همین بود میگفت اومده بود داخل ظرف شوییشون چیزی ریخته بود و پشت اینه اتاق خواب یه دعایی بود بیچاره از ترس فقط انداخت تو سرکه و ریخت دور ..

آخه یه موی کوچیکو آدم چجوری پیدا کنه لعنتی شل و پل بودی ما اوردیم مراقبت کردیم راه افتاذی خدا لعنتت ...

عزیزم از کجا انقدر مطمعنی ؟ هیچ مادری زندگی بچشو دوست نداره خراب کنه

اونی که دست من نیست چی؟مثلا جاریم وسایل بچمو نگه میداره به بهانه های مختلف و میدونم و مژمینم که حاد ...

خو عزیزم اصلا نده بهشون چ کاریه ک باید وسایل بچت دست جاریت باشه و اینکه همش ب خودت تلقین کن ک هیچکاری نمی تونن بکنن اینجوری بهتره کلا میگن آدم اگه دلش با خدا باشه قوی ترین طلسمها هم کار نمیکنه روش و اگه تونستی هم تو چند شب سوره بقره رو بخون میگن خیلی خوبه واسه این چرا ادمو حفظ میکنه

شمارو بخدا این هارو توی تاپیک من ننویسید لطفا برید جای دیگه بنویسید من فقط دنبال راهکار مقابله بود ...

خب منم راهکارمقابله دادم چیزه دیگه ای نگفتم....بعدشم چیزه بدی نگفتم حرزامام جواد ازامام جواهست..

ببین عزیزم اولا خودتو بزن‌به وسواس ک جاریت وسیله هاتو نبره.گوشه های قرآنو آب بکش بریز چهارگوشه خونت.همیشه صدای اذانو بزار از تی وی پخش بشه.چهار قل و ایت الکرسی بخون همیشه.بعدم بهشون بفهمون که نفرین میکنی و واگذار خدا.مثلا بگو یکی اینکارو کرده بچش مرده یا خونش اتیش گرفته

ببخشید اینو میپرسم یعنی مادر شوهر میاد زندگی بچشو بهم  بریزه؟

فقط بچش نیست که

مثلا طرف مریض‌میشه یا با خانواده زنه مشکل پیدا میکنن

قبلا برام گرفتن‌ بخاطر همین میدونم

السلام علی الحسین💖