2777
2789
عنوان

باردارم پشیمونم خیلی

418 بازدید | 36 پست

دوماهمه انقدر حالت تهوع دارم در حد مرگ هرچی میخورم بالا میارم نمی‌خورمم معدم درد میگیره 

فکر نمی‌کردم حاملگی آنقدر سخت باشه الان یماهه این حالو دارم یعنی تا کی طول می‌کشه از زندگی سیر شدم 

حسو حال هیچو ندارم رفتم دکتر قرص ویتامین ب داد یدونم قرص آهن قرص دمیترون هم خودم گرفتم ولی هیش کدوم فایده ندارن نمی‌دونم چیکار کنم

تازه اولشه

به مرحله ای از زندگیم رسیدم که خودم رو درگیر بحث و جدل بیخود نمیکنم...حتی اگه بهم بگی 1+1=5 میشه! بهت میگم حق با شماست! برو حالشو ببر...😂‏تهش خودمونیم و خودمون! هرچی دیرتر یادبگیریم که باخودمون حالمون خوب باشه... از دستمون رفته و برنمیگرده دیگه!🙂❤

خواهر من براش ی قرص دادن روزی چهارتا ضدحالت تهوع از اونا بگیر خب

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️  خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.