2777
2789
عنوان

باردارم پشیمونم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم همین بودم.اصلا اصلا ناشکری نکن...خدا بهت ی هدیه ی کوچولو داده..دلیل حالت تهوع هات مشخصه.بندناف بچه تشکیل میشه.اعضای بدنش شکل میگیره.تا ی مدت دیگه خوب میشی.اون وقته ک وقتی تو شکمت دستو پا میزنه اشک شوق میریزی...بعد تمام فکرو ذکرت میشه این که کوچولوت سالم به دنیا بیاد.نکنه مشکلی براش پیش بیاد.نازش کن باهاش حرف بزن.بذار بدونه ی مامان قوی منتظرشه که عاشقانه دوسش داره..بدونه این دنیا مامان باباش چقدررر عاشقشن و حامیشن..جنسیتش معلوم شده؟؟؟😍😍😍😍😍

تازه اوله راهی بذار بگذره ب این روزا میگی روزه خوب  دیگه وارد یه مرحله ای شدی ک خیلی عجیب غریب ...

منظورت بچه داریه؟ منم باردارم. واقعا از مادر شدن و تغییر دنیام الان یکم ترسیدم. میدونم تو شرایطش ادم کنار میاد ولی الان افسرده ام

اسمش چیه 😭

درخواست دوستی بده زنگ زدم از خواهرم پرسیدم بهت پیام میدم 

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️  خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:
وارد ۴ماه بشی تموم میشه من ب ۶ میخوردم  واقعا میفهمم چی میگی همش انگار یه سنگی سردلته

اره خیلی بد حالیه ن حال دارم پاشم غذا بپزم بیچاره شوهرمم گشنه میره سرکار 

منظورت بچه داریه؟ منم باردارم. واقعا از مادر شدن و تغییر دنیام الان یکم ترسیدم. میدونم تو شرایطش ادم ...

بله 

من از روزی ک فهمیدم باردارم ترس برم داش پشیمون شدم 

اصلن انگار وارد یه جای عجیبی شده بودم ولی خوب کم کم عادت کردم ب بارداری بعد از زایمان هم تا ۳ ماه دوباره اون حس ها اومد سراغم بعد کم کم عادت کردم بهش