2777
2789
عنوان

باردارم پشیمونم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 36 پست
عزیزم منم همین بودم.اصلا اصلا ناشکری نکن...خدا بهت ی هدیه ی کوچولو داده..دلیل حالت تهوع هات مشخصه.بن ...

سلام عزیزم چقدرررر قشنگ حرف زدین شما تورو خدا واسه منم دعا کن شوهرم راضی بشه باردار بشم زودی ممنون

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماهته چیکار کردی خوب شدی 

هیچی من لیموترش زیاد خوردم

پرخوری نکردم

ریزه خواری کردم

سعی کردم بوهای بد خونه ارو از بین ببرم و ازش فرار کنم

فقط چیزایی که هوس میکردم سریع گیر می‌آوردم میخوردم

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
اره خیلی بد حالیه ن حال دارم پاشم غذا بپزم بیچاره شوهرمم گشنه میره سرکار 

نترس شوهر منم خیلی بنده خدا اذیت شد با غذای سردستی و ساندویچ گذروندیم الان میتونم غذا بپزم ولی گاهی حسش نیست مثل الان داغونم نمیدونم چرا

ناخواسته بود بخدا راضیم یندازمش انقد حالم بده 

عزیز دلم خدا بزرگه میگذره من با اینکه میخواستم و برنامه ریزی کرده بودم باز حسم عینه شما بود پیش شوهرم کلی گریه میکردم و میگفتم غلط کردم 

چند ساله منتظر بچه ام من تهوع شدید دارم و قرض و آمپولای زیادی هم میزنم چون مریضم دعا میکنم عزیزترین هدیه زندگیت باشه