2777
2789
عنوان

دکتر برای پسرم دگزامتازون تزریق کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 15366 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی یکم اروم شدم

یه روزازصبح پسرم تب داشت هی بااستامینوفن کنترلش میکردم پاشویه اش کردم فرقی نکردازشانس گندمن سونوگرافی داشتم اون روزرفتم تانوبتم بشه تب بچم رفت رو۳۹،۵مردموزنده شدم سونوگرافی رونرفتم باچه سرعتی بچه رورسوندیم بیمارستان پرستاره کلی دلداریم دادگفت هیچی نیست بایه آمپول بچم خوب شددرکت میکنم مادری ایشالاخوب میشه 🤍🤍🤍

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪

بابا بعضى وقتا لازمه عرق نكن تو هفت سال جاى اون بنده خدا درس نخوندى لابد صلاح ديده

گوگلينگ بيمارى و دارو ها پدر اعصاب مردمو در اورده

روزى نيس مريض بياد بگه گوگل كردم ميدونم سرطان دارم :)))

یه روزازصبح پسرم تب داشت هی بااستامینوفن کنترلش میکردم پاشویه اش کردم فرقی نکردازشانس گندمن سونوگراف ...

اره بخدا از سرشب مث دیوونه ها شدم گریه میکنم میگم کاش خودمو سختی میدادم یکم دیرتر خوب میشد پرستاریشو میکردم اما دگزا نمیزدم

سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥
بابا بعضى وقتا لازمه عرق نكن تو هفت سال جاى اون بنده خدا درس نخوندى لابد صلاح ديده گوگلينگ بيمارى و ...

اره واقعا همش میترسم حالا امیدوارم مشکلی ایجاد نکنه براش

اره بخدا از سرشب مث دیوونه ها شدم گریه میکنم میگم کاش خودمو سختی میدادم یکم دیرتر خوب میشد پرستاریشو ...

عفونت داره بچه ات تبش قطع نمیشه خوب بهش رسیدگی کن ازالان اینجوری هستی فرداتومشکلات بزرگترش میخوای چی کارکنی مراقبش باش چیزی نمیشه

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
عفونت داره بچه ات تبش قطع نمیشه خوب بهش رسیدگی کن ازالان اینجوری هستی فرداتومشکلات بزرگترش میخوای چی ...

منم میدونم عفونت داره عزیزم یه هفتس از انواع و اقسام داروهای خونگی رو بهش دادم و همه جوره بهش رسیدم وقتی دیدم خوب نمیشه مجبور شدم این آمپول لعنتی رو بزنم وگرنه اصلااااا نمیزدم

منم میدونم عفونت داره عزیزم یه هفتس از انواع و اقسام داروهای خونگی رو بهش دادم و همه جوره بهش رسیدم ...

دست خودم نیس خواهر خیلی جوشیم 

اتفاقا شما خیلی اطلاعات داروییتون پایینه بچه ای که ۶ روزه سرفه میکنه وتب وشمابراش انتی بیوتیک شروع نکردی فکر اینو کن که خدای ناکرده بچت از تب تشنج میکرد چی میکردی حالام فکر دگزا نباش هیچیش نمیشه با یدونه درضمن همیشه بچتون این علاعمشو داشت انتی رو هرچه زودتر شروع کنین عفونت پیشروی نکنه

اتفاقا شما خیلی اطلاعات داروییتون پایینه بچه ای که ۶ روزه سرفه میکنه وتب وشمابراش انتی بیوتیک شروع ن ...

آخه میدونی عزیزم دکتر واسش آنتی بیوتیک نوشت اما بشدت پسرمو اسهال کرد من تلفنی با یه پزشک دیگه مشورت کردم گف اگر بیماری ویروسی باشه آنتی بیوتیک روش تاثیری نداره و تب ویروسی ۳ تا۵ روز طول میکشه اگر بیشتر تبش طول کشید ببر پزشک معاینه کنه واسه همین آنتی بیوتیکشو قطع کردم

آخه میدونی عزیزم دکتر واسش آنتی بیوتیک نوشت اما بشدت پسرمو اسهال کرد من تلفنی با یه پزشک دیگه مشورت ...

اشتباه کردی گلم اون دکتر معاینه کرده که انتی داده بهش اگه اسهال میشه انتیشو باید عوض میکردی اگه نه اسهال بشه موز میدادی کته ماست میدادی یه جور کنترل  میشد اما انتی رو هیچ وقت نباید قطع کنی اون بچه گلوش اذیت میکرده طفلی ۷ روز تب کرده پس خیلی اذیت شده امشب اون خواب راحتی داره با دگزا انشالله زودتر خوب میشه

اشتباه کردی گلم اون دکتر معاینه کرده که انتی داده بهش اگه اسهال میشه انتیشو باید عوض میکردی اگه نه ا ...

اره خانومم متاسفانه توی یه شهرستانیم که دکتراش سرشون با همه جاشون بازی میکنه شاید باورت نشه اما اون دکتر اصلا گلوی پسرمو معاینه نکرد که ببینه عفونت داره یا نه واسه همون من دودل شدم درواقع آدم باید به پزشکش اعتماد داشته باسه تا خیالش راحت باشه‌.بازم ممنون از محبتت امیدوارم دگزا اثرات خوبش خیلی بیشترازاثرات بدش باشه رو بچه من مرسی خانوم گل🥰

اره خانومم متاسفانه توی یه شهرستانیم که دکتراش سرشون با همه جاشون بازی میکنه شاید باورت نشه اما اون ...

دگزا عوارض داره واسه افرادی که مجبورا روزی دو سه عدد بزنن نه ماهی سالی یک بار همش هم تقصیر پیام‌های تلگرام و اینستاگرام که یک مشت بیسواد می‌نويسن و افرادی مثل شما رو نگران میکنن انشالله خوب میشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

آخه اینکه میگن سیستم ایمنی بدن رو ضعیف میکنه چی تو این اوضاع کرونا😱

با یک بار چیزی نمیشه  ولی دیگه تزریق نکن، شربت عسل خوب با کمی نمک دریا و گلاب بهش بده تو روز چند تا لیوان ، ببین مریضی دوره داره ، متاسفانه با دارو خفش میکنن ، میدونستی تب  اتفاقا  خیلی چیز خوبیم هست ،تب زود با دارو خفه میکنن بدن سیر طبیعیشو طی نمیکنه و سیستم ایمنی بدن ضعیف میشه ، سوپ درست کن با آلو و سبزیجات تازه مثل هویج و زردک شلغم و بدون رب و مرغ  بده بخور هر روز ، هر روز آب سیب یا هویج فراموش نشه ،بابونه و کمی پونه  وآویشن دم کن رقیق بریز با عسل شیرین کن بده بخوره گلبول های سفید  بدنشو زیاد میکنه ، تب داشت کف پاشو آب پیاز بمال ، روی کبدش خیار ورقه شده که به دمای محیط رسیده باشه نه یخ بذار تبشو میاره پایین ، مرغ ماهی سردیجات آب میو ه هله  هوله کارخونه ایی هم بهش نده