2777
2789
عنوان

ای کاش با عقل الانم ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 68 پست

خواهر منم بعد 8سال جنگیدن با همه بلاخره موفق شد با یکی ازدواج کنه ک هزار ویک ایراد داشت اما چشم وگوشش کر شده بود هفته اول نامزدی ماشین خرید برا پسره تموم لباس و خورد و خوراک اش از جیب خواهرم بود حالم از مردایی ک چشمشون ب دست زنه بهم میخوره خواهرم اونوقت ک من خودمو میکشتم ک زن این نشو میگفت حسودی منو میکنی همون شب اول هم باردار شد هر دفعه میرفتم خونش میدیدم یجا از اثاث هاش ضربه خورده ظرفاش کم شده خودش دیگه عین قبل نیست الانم با ی بچه با حق طلاقی ک گرفته دنبال کارای طلاقشه شوهرش ی خیانت کار معتاد بی پول و بی لیاقت بود الان فقط باید بگم خدا ب دلش آرامش بده چون هیچ چیزی آرومش نمیکنه نتیجه 8سال عشق و عاشقی و خون دل خوردن و کتک خوردن از برادرام و سرکوفت تموم فامیل شد این

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه سنتی سرزنشت نمیکنن بگن خودت خواستی پس لایق اون زندگی دم نزن😔

اتفاقا الان من مادرمو سرزنش میکنم که نذاشت با پسری که عاشقم بود و منم دوسش داشتم و واقعا انسان بود ازدواج کنم 

افتادم گیر این بچه ننه بیشعور

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

حالم خیلی بده باعث سرافکندگی پدرو مادرم هم شدم دامادهای مردمو میبینن اونوقت ما هیچی نداریم

حالا من بیشتر از این حرصم میگیره که فکر میکنه از همشونم بالاتره و اونا رو تحقیر میکنه آدم بی عقل

اینا رو تو دوران دوستی رو نکرده بود؟

تو دوران دوستی کور و کر ادم ایرادارو نمیبینه ک فقط خوبی میبینه همه چیش ب ادم‌خوبه 

۹۰درصد دوستی ا ا همینه

۱۰درصدش شاید تو رابطه قبل ازدواج عاقل باشن

سر قضیه تولد؟ ببین وقتی تصمیمت به موندنه، باید ی کاری کنی زندگی با این مرد برات تحمل پذیر تر بشه. من ...

ن حالا اون به کنار خیلی رفتارای دیگه م داره

ک دلسردم کرده خیلی بچه س اصلا این 

با این طرز تفکر نباید زن میگرفتن واسش

باورت میشه از سرکار ک برمیگرده خونه

یه راست میره میشینه پای کنسول بازی

تا وقتی ک بخاد بخوابه 

اصلا خودش رو تو هیچکاری مداخله نمیده

صفر تا صد کارای خونه و خرید بیرون حتی 

هزینه ی بچها با منه هر وقت ازش پولی 

چیزی بخام همش میگه ندارم

فکر کن دیروز هیچ پولی نداشتم کارتم خالیه

معلم پسرم گفته بود فلان چیز رو بچها بیارن

مدرسه ده بار بهش گفتم همش گف ندارم

اخرش از دخترم گرفتم حتی اینقد غیرت نداشت

بگه شبه زنم تنهایی نره بازار خودم تک و تنها 

رفتم وسیله رو گرفتم ساعت ۸ شب

تو دوران دوستی کور و کر ادم ایرادارو نمیبینه ک فقط خوبی میبینه همه چیش ب ادم‌خوبه ۹۰درصد دوستی ا ا ه ...

بله درست میگی

قضاوت میکنی ما را قضاوت میشوی روزی😏                 مسوزان سینه ی مارا ک روزی هم تومیسوزی🫵

تو دوران دوستی کور و کر ادم ایرادارو نمیبینه ک فقط خوبی میبینه همه چیش ب ادم‌خوبه ۹۰درصد دوستی ا ا ه ...

بله هیچ مردی تو دوستی نمیاد عیب و ایراداش رو رو کنه همه میشن پیغمبر زاده تو دوران دوستی

اینجوری نکن با خودت اگه ناچاری بسازی باید حال دلتو خوب حتی اوضاع تغییر نمیکنه

چجوری اخه دلمو به چی خوش کنم 

وقتی براش مهم نیس الان هیچی تو خونه

نداریم یخچال خالیه بچها تغذیه میخان

وقتی فقط بلده بگه ندارم ولی حاضر نیس 

یکم به خودش زحمت بده عرضه نشون بده

بله هیچ مردی تو دوستی نمیاد عیب و ایراداش رو رو کنه همه میشن پیغمبر زاده تو دوران دوستی

درسته بعضی ا هم پنهون کاری دارن 

ولی در کل بیشتری شو دخترا نمیخان ک ببینن

الان خودت ب گذشته نگاه کنی متوجه میشی تو پیام گفته برم با رفیقم بازی کنم یا تنهایی بریم گیم

اون لحظه مهمت نبود الان ازاردهنده هس بنظرم اگ نگاه کنی متوجه میشی اونم خیلی پنهون کاری نداشته تو خودت نمیخاستی ی چیزای ببینی