2777
2789

یه پسر ۱۷ ساله که زودتر رفته دانشگاه یکی از دانشگاهای خوب یه رشته خیلی خوب میخونه باشگاه شو از سن کم مرتب میره رو تغذیه و اینا خیلییی حساسه وسواس داره خیلی با کسی حرف نمیزنه همش سرش تو درس و کتاب یادگیری زبان های مختلفه وقتی عصبی میشه هم خیلی کنترل خشم نداره.

بنظر شما اسن درس خوندن زیاد میتونه از افسردگی اینا باشه؟

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

کنترل نداشتن که خب شاید مربوط به سنش باشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی عصبی شدنش بخلطر اینه که خیلی توی چارچوب و قواعد هستش و ذره ای ازون چارچوب بیرون باشه عصبی میش ...

اخه بهش میگی چکاری حالتو بهتر میکنه میگه وقتی درس میخونم یا باشگاه میرم حس میکنم ادم مفید تری ام😐عین همسناش نیس خب

اخه بهش میگی چکاری حالتو بهتر میکنه میگه وقتی درس میخونم یا باشگاه میرم حس میکنم ادم مفید تری ام😐عی ...

کاش پسر من اینجور پسری بشه چی از این بهتر با تفریحات سالم و مفید حالش خوب میشه

اینا تاثیرات یه روز و دوروز نیست که بشه توی چند جمله گفت سبک زندگی ای هست که والدینش براش برنامه ریزی کردن شبیه یه ربات شده غیر از کارایی که از قبل در برنامه اش هست نمیتونه عمل کنه خارج از چهارچوب بشه مسائل عصبی میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خلا محبت داره بنظرم وگوشه گیر.وتنهاییش با درسخوندن زیاد داره پر می کنه

اره کلا از لحاظ خونوادگی خیلی بهم ریختن 

نه اخه ببینید یه سری چیزا جز طبیعت نوجوان هاست که این اصلا نداره اونارو 

اینا تاثیرات یه روز و دوروز نیست که بشه توی چند جمله گفت سبک زندگی ای هست که والدینش براش برنامه ریز ...

خب این بنظر من خیلی بده دیگه درس خوندن خوبه ولی همه چیز که نیس احساس میکنم ده سال دیگه پشیمون میشه که بچگی نکرده

اخه میگم هرچی جای خودش

نه اخه ببینید یه سری چیزا جز طبیعت نوجوان هاست که این اصلا نداره اونارو

خب درونگراست منم پسر عموهام همینن اتفاقا خیلی هم خوبه هر روز هی از خونه بزنه بیرون با دوستایی که نشناسی و متوجه نشی کجا می‌ره بزار تو حال خودش باشه و این عصبی هم بهم ریختگی هورمون ها هست اصلا باهاش کلکل نکن