2821
2789
عنوان

میگن زشتی 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3975 بازدید | 158 پست
فدای لطفت بشممم من اخه مهربونم چقدر اروم گرفتم با حرفاتون❤😍😍😍😍🥺🥺

قربونت برم من فقط صبر داشته باش ببین نتیجه زحماتتو ک گرفتی چجور همه ب پات میوفتن فقط و فقط صبرو زمان همچیو برات معلوم می‌کنه ❤️❤️❤️🥺 

سلام عزیزم ....یه لحظه یاد خودم افتادم با اینکه وضع خونوادم و درسم خیلی ازونا بهتر بود بازم منو مسخر ...

😅😅😅دورت بگردم مهربونم 

اهوم حتما اینطوره خودتو ناراحت نکنی 🥺

انشالله

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای ارع انقددررر به من گفتن چقد چاقی چقد فلانی ی بار پشت در کلاس وایساده بودم ی دختره ک خودشم هیکلش ...

منم تپلم، هرکی ب هیکلم ایراد گرفته سر تا پاش رو قهوه ای کردم خلاصه یجوری ب خودم عشق ورزیدم ک الان همه منو بیشتر از خودم قیافه و هیکلمو میپسندن🤦🏼‍♀️😂

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
منم تپلم، هرکی ب هیکلم ایراد گرفته سر تا پاش رو قهوه ای کردم خلاصه یجوری ب خودم عشق ورزیدم ک الان هم ...

من به جاش گریه میکردم😑ی بار رفتم بالا میز کلاس پرده رو درست کنم یکی ب دوستش گفت با این هیکلش میره رو میز منم شنیدم فقط نشستم‌دو زنگ‌کاما گریه کردم😢🙁

مطمعن باش برای اینکه درست خوب بوده و اینا خواستن اذیتت کنن  با لباس مدرسه همه زشتن نکنه فگر کر ...

😂😂خیلی جوابت خوب بود حیف که اینجور موقعه ها من سکوت میکنم🥲

بنظر من خیلیم خوشگلی ، مگه روستایی بودن چشه ، این همه آدم روستایی داریم خوشگلن و مخصوصا تو دانشگاهای ...

😍😍😍فداتبشم جونم اخه چقدر تو ماه و مهربونی

من به جاش گریه میکردم😑ی بار رفتم بالا میز کلاس پرده رو درست کنم یکی ب دوستش گفت با این هیکلش میره ر ...

شاید همین ضعف خودت باعث شده که این حرفا رو بشنوی

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

من یه دوستی داشتم به اسم نسترن

هم اتاقی بودیم این ازوقتی منو دید همش قیافمو مسخره میکرد هز کاری میکردم مسخرم میکرد یهو نگاه میکرد بهم میخندید گفتم برا چی میخندی هیچی نمیگفت خیلی بهم برمیخورد خیلی حس میکردم خیلی زشت و دهاتیم بعد یبار باهم رفتیم بیرون میگفت همه پسرا فقط تورو نگاه میکنن خیلی لامصبی منم هیچی نمیگفتم یا منو ب دوستش معرفی کرد دوستش گفت چه هم اتاقی خوشگلی داری نستی این اخماش رف توهم و خیلی چیزای دیگ اتفاق افتاد ک من اخرش فهمیدم این از حسودیش اینجوری میکرده 😏😏

🌸یه دختر قوی که هیچ وقت بلد نبوده به جز خودش به کس دیگه ای تکیه کنه🌸 همیشه سعی کردم مهربونی رو درتمام مراحل زندگیم اولویت اول زندگیم قرار بدم 🌸من عاشق نی نی سایت و آجیای مهربون این سایتم🌸 یه خواننده خاموش 
شاید همین ضعف خودت باعث شده که این حرفا رو بشنوی

چه ضعفی؟؟ گریه و اینا؟؟ من واقعا اونقدم چاق نیستم خیلی معمولی ولی توپرم خیلیم‌نه ولی اما خب کلا در مقابل انتقادا گریه میکنم الیته قبلش فحشم‌میدم😂😂