2821
2789
عنوان

میگن زشتی 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3975 بازدید | 158 پست
من به جاش گریه میکردم😑ی بار رفتم بالا میز کلاس پرده رو درست کنم یکی ب دوستش گفت با این هیکلش میره ر ...

واای چرا گریه 

منم سر کلاس بودم معلم گفت برو نیمکت ساعتو درست کن بعد یکی از بچه ها گفت وای های نمیکت میشکنه این خیلی چاقه 😐

منم با تمام احترام جوری فحش علمی بهش دادم معلم کپ کرد 

از اون روز معلمه بهم میگفت خدایی خوایتم برم دعوا میبرمت😂😑 

من زبونم زیادی تنده

این کاربری واگذار شده است....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واای چرا گریه  منم سر کلاس بودم معلم گفت برو نیمکت ساعتو درست کن بعد یکی از بچه ها گفت وای های ...

جررر😂🤦‍♀️خیلییی از این‌تیکه ها بهم‌انداختن😢ولی خب من قبلش فحشم‌میدم ولی جلو معلم نتونستم فقط گریش مجاز بود😂🤣🤦‍♀️

دقیقا ولی یکم بی امنه عکس گذاشتن اینجا  اگرم اسی عکس نمیخوای بزاری خودتو توصیف کن ، مثلا موهام ...

اره نمیشه عکس گذاشت

پوستم گندمیه و صورتمم تو پر و استخونی نیست

لبای کوچیکی دارم بینی نسبتا کوچیک 

ابروهام مرتب میکنم دخترونه اما پیوندش دست نمیزنم

چشمام درشت و رنگش روشنه و ن قوه ای تیره ن عسلی 

چه ضعفی؟؟ گریه و اینا؟؟ من واقعا اونقدم چاق نیستم خیلی معمولی ولی توپرم خیلیم‌نه ولی اما خب کلا در م ...

چندبار ک کسایی ک بهت انتقاد نا ب جا کردن رو زایه کنی اعتماد به نفس خودت هم بالا میره و کلا کسی جرات نمیکنه ازت اینجور ایراد بگیره

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
ببین منم همین شما هستم و یازدهمم ولی سعی کن به دل نگیری چون خودتو ناراحت میکنی و اینکه یسریا از رو ح ...

خوشم میاد ماشالله همه یازدهم و دهم و دوازدهمن پسسس چرااا من تاپیککک میزنم هیچ کدومتونن نمیایدددددد😒😂🤦‍♀️

بیخیال شو خداوکیلی 

هیچ‌کس چهره ش رو انتخاب نکرده، خیلی چیزا تقصیر ما نیست، من اگه زشتم، اگه چاقم یا لاغرم، اگه لهجه دارم اگه تو یه خانواده بد به دنیا اومدم اگه توی یه کشور داغون بدنیا اومدم هیچ کدوم از اینا انتخاب من نبوده، این واقعیته ما هیچ نقشی توی زندگی نداریم، مثل یه بازی از پیش تعیین شده س

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!

جررر😂🤦‍♀️خیلییی از این‌تیکه ها بهم‌انداختن😢ولی خب من قبلش فحشم‌میدم ولی جلو معلم نتونستم فقط گریش ...

اما نامحسوس میتونستی انگشت نشون بدی ☺😊😂😂 تا زنگ تفریح قشنگ باهاش صحبت کنی 

این کاربری واگذار شده است....
چندبار ک کسایی ک بهت انتقاد نا ب جا کردن رو زایه کنی اعتماد به نفس خودت هم بالا میره و کلا کسی جرات ...

درسته ولی نشوندن کسی با زور و فحش و بستن دهنشون دلیلی برای راحتی من نیست فقط همون حرفارو پشتم میزنن😍😂🤦‍♀️باید هر عیبی ک قابل تغییره رو بزاریم بگن تا باعث بشه قوی بشیم و درستش کنیم اون عیبو نه این ک با زور بخوایم دهنشونو فقط ببندیم

من یه دوستی داشتم به اسم نسترن هم اتاقی بودیم این ازوقتی منو دید همش قیافمو مسخره میکرد هز کاری میک ...

بمیرم

اره حتماا اخه من نمیفهمم اینکه یکی زشت باشه یا خوشگل چی به زندگی بقیه اضاف میکنه که بخوان بیان کنن و بروز بدن

اما نامحسوس میتونستی انگشت نشون بدی ☺😊😂😂 تا زنگ تفریح قشنگ باهاش صحبت کنی 

نه دیگ‌من نمیتومم‌در اون حد چون دختره خودش دعوایی بود  منم مظلوم و این حرفا😂میرفتم دعوا میزد نصفم میکرد🤣🤣🤦‍♀️

بیخیال شو خداوکیلی  هیچ‌کس چهره ش رو انتخاب نکرده، خیلی چیزا تقصیر ما نیست، من اگه زشتم، اگه چ ...

اره دقیقا نمیفهممشون چرا چیزایی که دست خودمون نیست رو باید مسخره کنند وگرنه هرکس دوست داره واسه خودش بهترین ها رقم بزنه