2777
2789

من درونگرام و از تنهایی لذت میبرم کم حرفمو از شلوغی تنفر دارم اگه ازدواج کنم همه مردا انتظار زن چرب زبونو شیطونو دارن که من ذاتن اینجوری نیستم باهرکی تو مدرسه اشنا میشدم وقتی اخلاقمو میفهمید ازم دور میشد...دوست ندارم زجر بکشمو سعی کنم اخلاقمو یه جور دیگه تظاهر کنم..همیشه میگم ارزو دارم کاری از خودم داشته باشم با یه خونه کوچیک که تنهایی زندگی کنم یا حتی میتونم یه دختر کوچولو هم از یتیم خونه واسه خودم بیارمو بهش برسم ولی خانواده من اجازشو نمیدن...کسی هست درونگرا باشه تو ازدواجش از اخلاقش ایراد گرفته باشن؟

منم

کاربر سال ۹۶ هستم .خودم کاربریمو لغو زدم. جز مهرو محبت و کمک فکری اینجا همش مجازیه .  نه به انتظار از کسی  ،نه انتظار از کسی . خیلیا اینجا همه ی واقعیتو نمیگن، اما بیرحم نباش اگه کمک فکری لازم داره کمکش کن . 🚫 لطفا آقایون تاپیک های من نیان و ریپلای نزنن . من اومدم اینجا با خانمها  و هم جنس های خودم حرف بزنم . حس آرامش و امنیت دارم اینجوری . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درونگراها خیلی اذیت میشن

اگ با یه خانواده کم جمعیت ازدواج کنی خیلی برات بهتره 

البته اگ متولد ۸۰ فعلا فرصت داری

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

من درونگرا نیستم اما عمیقا به این باور رسیدم که برای ازدواج ساخته نشدم...و با ازدواج  کردن هیچوقت نمیتونم خوشحال باشم...منم تصمیم دارم همینطور زندگی کنم...زمانی که مستقل بشی از نظر مالی دیگه نیازی به نظر و اجازه خانواده نیست

با ی درونگرا ازدواج کن

اینجوری بیشتر هم رو درک میکنین

همسرم درونگراس منم تا حدودی. مشکلی با هم نداریم

ولی اینو یادت باشه همسر خیلی با آدمای دیگه فرق داره. کلا حرفت میاد باهاش. ما درونگراها نه اینکه حس نداشته باشیم حرف بزنیم، لزومی نمیبینیم حرفهای بیهوده بزنیم. گلچین میکنیم. طرفت مث خودت باشه حله