2777
2789
عنوان

باوجود خواستگارام دوست ندارم ازدواج کنم چون..

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوست داشتی بگو چرا قیدشو زدی؟

تک فرزند بودم و تنها دیگه به تنهایی عادت کردم

از جای شلوغ بیزارم مسافرت میرم بیشتر تو هتل میمونم با مردها اصلا راحت نیستم و میونه خوبی ندارم حتی با پدرم که یه فرشته به تمام معناست ولی بازم اصلا دوست ندارم حتی بهم دست بزنن 

از انتظارات یه طرفه مردا بدم‌ میاد از اینکه گیر بدن چرا حرف نمیزنی چرا فلان نکردی چرا اینجور نشدی چرا...

از بس که خبرای خیانتشون رو شنیدم کلا مصمم شدم تنهایی واسم خیلی بهتره الان از تنهاییم خیلی راضیم زندگیمو دوست دارم فقط به دوتا از آرزوهام برسم همه چی بر وفق مرادم میشه

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

تک فرزند بودم و تنها دیگه به تنهایی عادت کردم از جای شلوغ بیزارم مسافرت میرم بیشتر تو هتل میمونم با ...

چقدر شبیه من هستی منم همیشه تنهام تو خونه سالهاس خواهر برادران ازدواج کردن رفتن پدرمادرمم خوبن ولی زیاد حرف نمیزنیم وکم همدیگه رو میبینیم ازجای شلوغ منم متنفرم وحوصله ازدواج ومراسمات و دخالتای قوم شوهر   ندارم 

خدایا داده ونداده ات راشکر
چقدر شبیه من هستی منم همیشه تنهام تو خونه سالهاس خواهر برادران ازدواج کردن رفتن پدرمادرمم خوبن ولی ز ...

منم عروسی دعوتم میکنن اصلا نمیرم از دعوا و سر و صدا بدم میاد دوست دارم همش خونمون آروم باشه با اینکه همش آرومه

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم!