2777
2789

خانما دایی ها و عموهای شوهرتون رو چندسال یبار شام میدین من شوهرم گیر داده که فامیلامون شام دعوت کن اونا یبار دعوت کردن من دیگه روم نمیشه تو چشاشون نگاه کنم😐😬گیرررررررداده ها اصلا دلم نیس بنظر خودم اصلا فامیل شوهر ارزش نداره براشون سنگ تموم بزاری😬😐حالا شوهر من میگه باید دسر هم کنار غذا باشه😬😅🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو ساله عروسی کردم تا حالا هیچ کدوم و دعوت نکردم حتی خواهر برادرش و 

علتش اینه که احترام گذاشتم باهام سردن چرا باید خودمو کوچیک کنم

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

چرا فاميل شوهر ارزش ندارن براشون سنگ تموم بزاريم؟احيانا خودمون فاميل شوهر نيستيم فاميل شوهر هم در حد فاميل خودمون هستن

البته من خودم عمو و دايي شوهرم رو دعوت نميكنم ماشالله انقدر خانواده شوهرم پر جمعيت هستن كه بيشتر از خانواده خودش نميرسم 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

تاحالا دعوت نکردم نه میرم نه میان فقد جاریام هرکدوم یکبار خودشون خودشون دعوت کردن اومدن خاسدن شب بمونن شوهرم گفته ما فردا صب زود کارداریم😂😂😂😂😂

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷

خب جدا از کرونا داییهاشو سالی یا دو سالی یک بار. پدر و مادرش تقریبا دوماهی یکبار. خواهر و برادراش سالی یکبار مهمونی دوره ای عید و یک بارم تولد. حالا ممکنه ی بارم همینجوری دعوتشون کنیم. خودمونم البته همینقد بیشتر نمیریم