2777
2789

دو روز پیش هم بودیم بعد بنده خدا هم سرما خورده بود هم پری بود یعنی هر کس دیگه ای بود یه گوشه میفتاد آخه صداش گرفته بود خیلی وضعش بد بود خلاصه 

ولی اصلا به روی خودش نمی‌آورد سعی می‌کرد خیلی شاد و پرانرژی باشه و بعضیا رو میبینم یکم سردرد دارن یا جایی شون درد مبکنه خیلی بد اخلاق میشن انگار تقصیر کسیه 

گلم بعضی ها آستانه دردشون بالاس بعضیها نه......دست خودشون نیس

قبول دارم ولی آخه چرا باید غر زدنت و بد اخلاقی های یه نفر رو تحمل کنیم چون اسهاله 😑امشب یکی از اطرافیانم اسهال بود آنقدر غر زد مغزم رفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول دارم ولی آخه چرا باید غر زدنت و بد اخلاقی های یه نفر رو تحمل کنیم چون اسهاله 😑امشب یکی از اطرا ...

ن خدایی این دیگه زیاده رویه 

یکی میبینی آه و ناله میکنه 

یکی هم عین من مظلوم میشینه یه گوشه😁

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
ن خدایی این دیگه زیاده رویه یکی میبینی آه و ناله میکنه یکی هم عین من مظلوم میشینه یه گوشه😁

منم مظلوم میشم ولی جدیدا میگم اصلا به روی خودم نیارم که مریضم چند روز پیش رفتم عروسی سرم درد میکرد پام زخم بود از نظر روحی هم داغون بودم ولی اصلا به روی خودم نیاوردم تا آخرش رقصیدم

منم مظلوم میشم ولی جدیدا میگم اصلا به روی خودم نیارم که مریضم چند روز پیش رفتم عروسی سرم درد میکرد پ ...

اآفرین لایک داری🤩

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚