2777
2789
عنوان

فامیلای شوهرتون رو چندسال یبار دعوت میکنید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 43 پست
منم هیچکسیو دعوت نمیکنم هیچ وقتم دعوت نمیکنم چون هیچکس منو دعوت نکرد منم دوساله ازدواج کردم با هرکس ...

بهترین کارو میکنی من تازه عروس بودم برادرشوهرم یه کوچه باهامون فاصله داشت دعوتم نکردن با اینکه هیچ دعوایی نداشتیم

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
منم خیلی دوست دارم اما نمی دونم چرا تا دم مراسم میشه انقد میترسم و کنسلش میکنم. الان ۹ / ۹ تولد یکسا ...

از نظر کرونا چیزی نمیگم

ولی اگه از زحمتش میترسی دو تا خدمتکار بگیر همه کار رو میکنن بشین قشنگ عین خانمها میزبانی بکن

تولدشون مبارک

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین کارو میکنی من تازه عروس بودم برادرشوهرم یه کوچه باهامون فاصله داشت دعوتم نکردن با اینکه هیچ د ...

منم همینجور هیچکی دعوتم نکرد منم تصمیم گرفتم عینه خودشون باشم تاحالا خونشونم نرفتم

همیشه خدا بوده ک هوامو داشته تو سخت ترین لحظه زندگیم دستمو گرفته و بلندم کرده تا نفس میکشم شکرش را بجا میاورم

مگ دیوونه ام دایی ها و عمه ها شوهرمو دعوت کنم ؟؟هاان دیووونه ام؟؟؟وااااا 

من خودشونم سالی یبار بزور دعوت میکنم 

ب من چ مگه از من طلبی دارن ک دعوتشون کنم 

چ سوالایی میپرسی ها

وض ب این گروونی اوضاع ب این اسفناکی 

تو این ده سال ییارم دایی ماییش اینا رو دعوت نکردم 

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
از نظر کرونا چیزی نمیگم ولی اگه از زحمتش میترسی دو تا خدمتکار بگیر همه کار رو میکنن بشین قشنگ عین خ ...

متشکرم. احتمال زیاد رستوران میگیرم عزیزم،بی۰اره همسرم رفته صحبت هم کرده برا رزرو و ... اگر خونه هم بگیرم غذامو از بیرون سفارش میدم.ی نفرم برا کمک دارم همیشه. کار آنچنانی ندارم. فقط استرس بیماری رو دارم.

متشکرم. احتمال زیاد رستوران میگیرم عزیزم،بی۰اره همسرم رفته صحبت هم کرده برا رزرو و ... اگر خونه هم ب ...

استرس بجایی هست

ان شالله هر چی به خوشی هست بشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

تاحالا دعوت نکردم نه میرم نه میان فقد جاریام هرکدوم یکبار خودشون خودشون دعوت کردن اومدن خاسدن شب بمو ...

منم تاحالا فقط ی بار اونم بیرون دعوتشون کردم ضایست یعنی؟ 

منم تاحالا فقط ی بار اونم بیرون دعوتشون کردم ضایست یعنی؟ 

تو اگه میری خونشون اره ضایعس اگه نمیری رفد امد نداری نه اصنم ضایعه نیسد 

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
معمولا عفته ای ی بار میرم واس شام... اونام گاهی دعوت میکنن

خونه جاریت هفته ای یکبار میری؟😳 من خونه مادرشوهرم میرم خودشون زنگ میزنن بیا وگرنه نمیرم اونا نمیان خونم 

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
نه خونه مادرشوهر

دعوت کن هر چندماه چون هرهفته میری زشده اگه خودشون اصرار داشتن بری فرق داشد حالا خودت میری دعوت کن هرچند ماه