2777
2789
عنوان

فامیلای شوهرتون رو چندسال یبار دعوت میکنید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم منکه چندماهیه اومدم خونم ولی فکر نکنم دعوت کنیم آخه زیادن بابا 

فامیلای خودمم زیادن 

شاید امسال عید نوروز بیان یه سر حالا نمیدونم بازم 

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

معمولا سالی یه بار، یه مهمونی مفصل میگیرم، امسال هم آذر یا دی تو برنامم هست.

دقیقا منم ان شالله میخوام مهمونی شب یلدا بدم که مناسبت شیرینی هم داشته باشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ببینم گلم شما زنداداش نداری یا مادر و پدرت خواهر و برادر ندارن که عروس داشتع باشن؟

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی

خاله دایی هاشو تاحالا دعوت نکردم خودشونم از وقتی کرونا اومده ماشالا خواهربرادرا زیادن ومن واقعن سختمه چه برسه بخوام خاله دایی عمه رو هم بگم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

اگه رفتین خونشون وپذیرایی شدین و صرف شام وناهار کردین وظیفتونه پس بدین دیگه .اگه کسی زورش میاد باید کلا نره که مجبور نشه دعوت کنه.من یه دوستی دارم همه جا میره ومیخوره و میاد وبعد میگه نمیخوام دعوتشون کنم واین همچنان ادانه داره😁

من دو ساله عروسی کردم تا حالا هیچ کدوم و دعوت نکردم حتی خواهر برادرش و  علتش اینه که احترام گذ ...

منم هیچکسیو دعوت نمیکنم هیچ وقتم دعوت نمیکنم چون هیچکس منو دعوت نکرد منم دوساله ازدواج کردم با هرکس عینه خودش رفتار میکنم

همیشه خدا بوده ک هوامو داشته تو سخت ترین لحظه زندگیم دستمو گرفته و بلندم کرده تا نفس میکشم شکرش را بجا میاورم
دقیقا منم ان شالله میخوام مهمونی شب یلدا بدم که مناسبت شیرینی هم داشته باشه

منم خیلی دوست دارم اما نمی دونم چرا تا دم مراسم میشه انقد میترسم و کنسلش میکنم. الان ۹ / ۹ تولد یکسالگی دخترمه. انقد دوست دارم بگیرم. همه هم واکسینه شدن. اما بازم میترسم

اووو اونا که فامیل حساب نمیشن ،هیچ سال یه بار

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!