خانما دایی ها و عموهای شوهرتون رو چندسال یبار شام میدین من شوهرم گیر داده که فامیلامون شام دعوت کن اونا یبار دعوت کردن من دیگه روم نمیشه تو چشاشون نگاه کنم😐😬گیرررررررداده ها اصلا دلم نیس بنظر خودم اصلا فامیل شوهر ارزش نداره براشون سنگ تموم بزاری😬😐حالا شوهر من میگه باید دسر هم کنار غذا باشه😬😅🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
خاله دایی هاشو تاحالا دعوت نکردم خودشونم از وقتی کرونا اومده ماشالا خواهربرادرا زیادن ومن واقعن سختمه چه برسه بخوام خاله دایی عمه رو هم بگم
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
اگه رفتین خونشون وپذیرایی شدین و صرف شام وناهار کردین وظیفتونه پس بدین دیگه .اگه کسی زورش میاد باید کلا نره که مجبور نشه دعوت کنه.من یه دوستی دارم همه جا میره ومیخوره و میاد وبعد میگه نمیخوام دعوتشون کنم واین همچنان ادانه داره😁