2777
2789

سلام خانما 😍😍

من تقریبا اولین بارمه که میخوام مهمون دعوت کنم برای فردا شب😎🥲

میشه هر چی که میدونین راهنمایم کنید😘

زرشک پلو با مرغ غذای اصلی هست😋

ولی دوس دارم قیمه هم درست کنم

کشک بادمجون

سالاد اولیه یا سالاد ماکارونی

سالاد کاهو

ژله

در مورد هر کدوم نظراتتون برام محترمه و خیلی ارزش قائلم💋💋

سلام ، بنظر من مثلا دوتا غذا انتخاب کن و همون دوتارو عالی و به اندازه کافی درست کن الکی شلوغش نکن که خودتم تا فردا کلی خسته میشی

بیشتر کاراتم میتونی امروز انجام بدیم تا فردا وقت کم نیاری

توی ترافیک ذهنم تو یک آهنگ آرومی 💑❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ، بنظر من مثلا دوتا غذا انتخاب کن و همون دوتارو عالی و به اندازه کافی درست کن الکی شلوغش نکن که ...

میتونم بندازم پس فردا شب

از الان کدوم کارا رو شروع کنم؟

خیلی منوی خوبیه عزیزم فقط بنظرم سالاد الویه بهتر از سالاد ماکارونیه و مجلسی تره در کنارش دسر هم درست ...

مرسی عزیزم

ترشی هست چند جور

دسر هم ژله و سالاد خوبه؟ یا بیشتر

مهمونیای من با سالاد ماکارونی تکمیل میشه همه میپسندن و دوست دارن مدلی رو که درست میکنم

آره اتفاقا منم خیلی خوب درست میکنم سالاد ماکارونی رو

ولی مامانم گفت این بار سالاد الویه درست کن😂😂

عزيزم به نظرم منو ت خيلي تكراريه.يه كم ابتكار بده غذاهاي جديد درست كن.قيمه هم براي مهموني من خوشم نمياد به جاش خورش كدو حلوايي الو اسفناج ،كرفس به نظر من بهتره.چون مرغ و قيمه دوتا غذاي با رب هستن.بعد سالاد ماكاروني اصلا خوب نيست خوشمزه هم نيست.به جاش پاستا با سس الفردو درست كن عاللللي ميشه.بخاي دستورشو بگم.سالاد الويه هم اكثرا با جاش ميمونه كسي نميخوره.براي عصرونه ست

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن