2777
2789
عنوان

واخ واخ 😂💔

95 بازدید | 11 پست

چه همچی داغونه دارم میرم دبیرستان یه لباس فرم ۲ میل گرفتم باورم نمیشه 🤣🤣💔چقددد گرون کیف هم نمیگیرم از همون کیف قبلیا کفش هم همون پارسالی با یه ماده میشورم نو نو شه مدرسه جدید از کجا میفهمن پارسال گرفتم 😂از دار دنیا ۳ تا دفتر یه کلاسور گرفتم فقط جوراب مونده چه انسان شریفی هستم هنوز مدرسه ثبت نام نکردم بخاطر تجدیدی ریاضی ۱۲ شدم خبرش اومد اما هنوز هدایت تحصیلی ندادن برم انسانی همه درسام نمره خوب شده بود خلاصه که خیلی گرم بود در حدی تو اتاق پرو حمام بخار بود 🥱اینم از داستان سر صبح ما تازه مرغ هم گرفتیم گذاشتیم تو ماشین استرس اونام داشتیم خراب نشن نمیدونم فقط چرا حس بدی دارم امروز 

من هیچ سالییی از اول ابتدایی تا ۱۲ام کتونی نگرفتم فبل مهر یا لوازم تحریر نگرفتم همونن قبلیام بود

من لوازم تحریر زیاد نمیگریم 

اما کتونی اولین سالیه که میخام یا قبلیا برم 

وضعیت داغونه کتونی جنس آشغال ۱و خورده ای 

با کیفیت هم بالای ۳ دستمون نمیرسه فعلن با این وضعیت 

مالی البته خدا به اندازه برکتشو میرسونه به امید پیشرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لوازم تحریر زیاد نمیگریم اما کتونی اولین سالیه که میخام یا قبلیا برم وضعیت داغونه کتونی جنس آشغال ...

اخه قبل مهر خب بازار گرمه و بازاریا دوبله سوبله میندازن به ادم صبر کن به نظرم دوماه دیگه بگیر

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

اخه قبل مهر خب بازار گرمه و بازاریا دوبله سوبله میندازن به ادم صبر کن به نظرم دوماه دیگه بگیر

نمگیریم امسال فعلن کفشم نو هست 

پارسالم دو تا کفش گرفتم دیگه امسال بزارم همون عید

نمگیریم امسال فعلن کفشم نو هست پارسالم دو تا کفش گرفتم دیگه امسال بزارم همون عید

اره عزیزم ضروری نیست یه مدرسس دیگه فشن شو نیست اتفاقا خیلی کار غلطیه تمیز بودن یه طرف فیس افاده اومدن یه طرف 

خیلیا ندارن ولی همونیم که دارن نمیز نگه میدارن میپوشن خیلیم شیکن اما یکی هی ارسری بایه مدل جدید میاد دل اونی که نداره روهم میشکونه ولی دوزار نمی ارزه

اره عزیزم ضروری نیست یه مدرسس دیگه فشن شو نیست اتفاقا خیلی کار غلطیه تمیز بودن یه طرف فیس افاده اومد ...

دقیقا مثل فشن شو میشه 

معلوم نیست هدفشون درسه یا چی

من با اینکه وضعیتمون بد نیست دستمون به دهنمون میرسه 

یه ماهی هست بخاطر وضعیت کشور برای همه تاثیر گذاشته 

بخدا هر روز یکاری میکردن منم تاثیر پذیر انجام میدادم 

واقعن خسته میشه آدم دیگه فکر کن یکی نداره اصلن یه فشن جدا دارن واسه خودشون

بخداااافکرنکنم به شهرش باشه، آموزش آموزشه دیگه،، گیلانم

ما بندرعباسیم

البته بستگی به جنس پارچه داره جنس خوب گرفتی 

وگرنه شنیدم تا یک تومنم میفروشن اما برای منم جنسش عالیه

دقیقا مثل فشن شو میشه معلوم نیست هدفشون درسه یا چیمن با اینکه وضعیتمون بد نیست دستمون به دهنمون میرس ...

شرایط الان واقعا سخته نه بهشون دقت نکن خودت مهمی